Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élvezés után még tovább szopni?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek srácok?2017. júl. 23. 23:47
11/15 anonim válasza:
Nálam 1-2 perc alatt lecseng a nagyon érzékeny periódus. Addig viszont csak az esik jól, ha nagyon finoman bánik vele. Utána csinálhatja tovább akár rendesen, de általában akkor már nem tudok elélvezni, mert csökken az érzékenység.
12/15 anonim válasza:
Nem élvezel el csak úgy kiömlik az ondód?Mi a te farkad?Pohár?:)
13/15 anonim válasza:
Nálam élvezés után pár perc múlva jöhet a második menet, ha a partner úgy kívánja. Csak akkor neki szájzsibbadásig kell szopnia az újabb adagért.
14/15 Chac Xib Chaac válasza:
Jól esik, ha tovább szopod élvezès után, de csk finoman :)
Egy pár percig nagyon érzékeny, akkor csak finoman, nyelvvel. Aztán jöhet a keményebb felszopás és a következő menet. Én élvezem :)
40F
15/15 TentPreton válasza:
Nem tudom más pasi hogy van ezzel, de nekem kifejezetten élvezetes ha tovább szop a nő engem, az utolsó cseppig. Abban a kb 1 percben szinte folyamatos orgazmusérzésem van, vagyis így elnyújtja az örömöt. Normál esetben orgazmus után még egy kicsit csordogál nekem, úgyhogy egészségesebb is ha teljesen kiürül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!