Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élvezés után még tovább szopni?
Nagyon óvatosan pár másodpercig. Orgazmus után a férfiaknak van egy refrakter periódusa, ami alatt a makk sokkal érzékenyebbé válik. Nagyon puha, finom érintéssel egy picit még levezető jelleggel lehet kényeztetni, de nem sokáig.
Vagyunk páran, akik annyira érzékennyé válunk, hogy az már majdnem fáj.
U velem mindig ezt játszotta volt párom és majdnem megőrültem tőle. Egyszerre jó és rossz is, mert hihetetlen érzékeny utána. Egyszer elhatároztam, hogy na most csak azért is kibírom amíg megunja vagy le nem lankadok. 2 percig bírtam utána az alsógatyámmal kezdtem el csapkodni, hogy eressze el, mert nem engedett és szívta tovább mint egy pióca :D Egy percig még kínzott sikeresen aztán diadalmas döntetlen miatt elengedett.
26/F
Az nagyon függ attól, hogyan élvezek el. Ha sikerül a lánynak elérnie, hogy csak kiömöljön az ondóm úgy, hogy valójában nem élvezek el, akkor nem lesz érzékeny a makkom és mehet tovább szünet nélkül. Ha viszont rendesen elélvezek, akkor utána érzékeny leszek és nagyon rossz, ha folytatja.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!