Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A tanár-diák kapcsolat akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tanár-diák kapcsolat akkor is gondot okoz ha különböző iskolában van a két fél?

Figyelt kérdés
Elgondolkoztam ezen.

2017. júl. 22. 11:33
 1/9 A kérdező kommentje:
Lol. Egyből kaptam 2 privátot. Skacok, lehet itt is válaszolni... :D
2017. júl. 22. 11:38
 2/9 anonim ***** válasza:
72%

Ha nincs nagy korkülönbség, akkor talán nem.

4-5 évnél nagyobb korkülönbség már necces ilyen esetben, és ha a lány 18 évesnél fiatalabb.

Gond akkor van, ha a lány átkerül valami oknál fogva abba a suliba, ahol az a tanár tanít, vagy a tanár kerül a lány sulijába.

Mondjuk egy 23 éves tanár egy 18-19 éves lánnyal oké.

2017. júl. 22. 12:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor se számít, ha ugyanaz az iskola, csak nem taníthat. A dilettáns társadalmi konvenciókat pedig le kell szarni. 14 éves kor felett azzal fekszel össze, akivel akarsz.
2017. júl. 22. 12:34
 4/9 A kérdező kommentje:
#3 Részben igazad van, de őt ezért kirúghatják? Elvégre én nem vagyok a diákja...
2017. júl. 22. 12:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha más iskolában tanít, akkor csak etikailag kifogásolhatják! Persze csak ha kiderül a kapcsolat a munkahelyén.
2017. júl. 22. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Tanár-diák kapcsolatról akkor beszélünk, ha a tanár a saját tanítványával folytat kapcsolatot.

Ha nem a saját tanítványa, és nem ütközik törvénybe a kapcsolatuk (pl. a diák nem kiskorú), akkor semmilyen gond nem lehet abból, hogy az illető tanár és mondjuk nem egy bolti eladó vagy autószerelő.

2017. júl. 22. 13:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod nem vagy a diákja akkor mégis mi a fene lenne a gond? Én nem értelek.
2017. júl. 22. 14:45
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 A "már" szót lehagytam. Másik iskolában tanít. :D
2017. júl. 22. 15:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok tanárt ismerek, akik a volt tanítványukkal házasodtak össze.
2017. júl. 23. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!