Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek nagyon bu. Is ha én mint 35 ffi intim gyantázásrá járok? Tetszene nektek? Kört is
Ahogy te neked jó! Az ápoltság fontos, nem tartom b#nak viszont tény,hogy nekem is a természetes jön be jobban - ami rövidre vágott - nyírt (mégis szőrös marad) de ápolt. A csupasszal sincs baj amúgy.
19/L
Oszt?:D
Szerinted rajtad kívül hány ember jár még ezzel kozmetikushoz... én multkor voltam - szeretem az ápoltságot - hogy leszedessem a vállaimról meg a hátamról a szőrt, nincs sok de én akkor is szeretem az igényességet, a kozmetikus ismerős, nő, és mondta hogy férfiak - nők egyformán gyantáztatnak odalent, hatásos... mert rendszeres gyantáztatás esetén nagyon megnyengülnek a szőrszálak, ritkás lesz! Én mondjuk borotválom, azért rohadt vékony a bőr, azt legyantáztatni....kemény. Mind két nemnél rengeteg ott az idegvégződés, nem véletlenül!
#5-ös
a szőrös már nem is lehet igényes?...szerencsétlen
De, szőrös háttál te rohadt igényes tudsz lenni.
Kőbölcsős...
Felül megvan hagyva.
Mert a teljesen szőrtelen az nem jön be olyan mintha egy kisfiú lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!