Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszene ha a partneretek ezt csinálná szex közben?
Tehát szex közben mikor a férfi van felül akkor a nő hirtelen maga alá gyűri a pasit, felülre kerül és vadul elkezdi lovagolni, közben meg folytogatja kicsit meg csapkodja, markolássza a mellkasát, esetleg gyengéden meg is pofozza. Szerentém egyszer kipróbálni ezt de nem tudom tetszik-e ez a pasiknak.
Hogyan reagálnátok erre?
Hát én voltam már úgy, hogy zuhanyoztunk párommal. Utána meztelen ledobta magát az ágyra. Nekem vizes volta a hajam, és lehet, hogy a fülledt levegőtől vagy csak a látványától de... letepertem az ágyon, keveset dörgölőztem hozzá és úgy benedvesedtem, hogy azonnal lovagolni kezdtem. Nem is kellett sok, olyat élveztünk. Párom mindent elfogadna de szerintem a pofozásnál nagyot nézne. Nem is jutna eszembe ilyen, hogy az arcát megüssem. Az más ha pajkosan a fenekére csapok. Szerintem ez így jó, de ne pofozd meg. (még ha finoman is)
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!