Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok nektek milyen ok kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok nektek milyen ok kell hogy szex partneretek legyen?

Figyelt kérdés

Gondolok olyanra is mikor van pasid vagy amikor nincs akkor csak elegitsen ki valaki?

F22

2017. ápr. 25. 16:16
 1/3 anonim ***** válasza:

mert jó dolog.

N

2017. ápr. 25. 16:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Csupán szexpartnerre csak abban az esetben szoktam "hagyatkozni", ha nem akarok komoly kapcsolatot, de a vágyaimmal már egyedül nem bírok.
2017. ápr. 25. 16:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Elsős egyetemista vagyok. A szüleim szakmunkások, az egyetemvárostól 20 km-re lévő faluban lakunk és elég szegények vagyunk ahhoz, hogy a családom ne tudjon támogatni anyagilag mindenben ahhoz, ami az egyetemhez kell.

Ezért a heti szokásos egyetemi órák mellett még hetente 20-25 órában dolgozom diákmunkában is az extra pénz miatt.

Tényleg nagyon kevés szabadidőm van, a fentiek alapján elhihetitek. Egy nagytermi előadáson megismerkedtem egy idősebb, fentebbi évfolyamból való sráccal, akivel randiztunk párszor, aztán az első randin csók volt és a harmadikon lefeküdtünk és azóta négy hónapja annyi a kapcsolatunk, hogy hetente egyszer találkozunk (nála, az ő albérletében), szeretkezünk, együtt töltünk 2-3 órát és ennyi. Amúgy messengeren még van köztünk ilyen napi egy-két üzenetváltás.

Na és ez nekem most tökéletesen megfelel, mert amúgy sem lenne több időm semmi kapcsolatra. Ez meg jobb, mint a semmi.

20/L

2017. ápr. 25. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!