Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szavakkal dicsérem a barátnőm intim testrészeit akkor nő az önbizalma?
Figyelt kérdés
pl, imádom a puncid, fantasztikusak a melleid.. stb2017. júl. 21. 23:54
1/7 anonim válasza:
Igen. De tettel és beleéléssel is bizonyítsd neki!
2/7 anonim válasza:
Persze, jólesik neki.. de nem csak ezen az úton növelheted az önbizalmát!
19/L
3/7 A kérdező kommentje:
Nem fogalmaztam meg jól, illetve nem elég részletesen.
Egész karakán csaj, és amúgy határozott, de szexben nagyon félénk és gátlásos.
Lehet nem önbizalommal van baj, hanem inkább még nem bízik bennem? három hete "ismerkedünk" 20 éves, nem én vagyok az első partnere.
2017. júl. 22. 00:12
4/7 anonim válasza:
Igen, nőhet, de ne erőltetve legyen...
Hanem miközben fogod a mellét, nyalod, szenvedélyesen mondod hogy "ahh, annyira imádom a puncid." És mégerősebben belenyalsz, gyorsítod a tempót kicsit.
Tehát hogy hiteles legyen, és nem csak azért mondod hogy ő jobban érezze magát, hanem mert komolyan gondolod. Hajrá.
5/7 anonim válasza:
Kicsit. Ugyanis elfogultnak tartanak így nem adnak a szavadra. Sokszor az idegenek visszajelzéseit jobban elfogadják. Bár vannak csajok akik csak a negatív kritikát akarják elfogadni.
6/7 anonim válasza:
Szerintem a 3 héttel van a baj, kevés... nem önbizalomhiányos.
7/7 anonim válasza:
Én a mindennapokban sem vagyok egy határozott személyiségű lány, de ahogy halad az idő, egyre könnyebb elengedni magam, beszélni szex közben... Szóval inkább az idő, bizalom és kötődés kell nektek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!