Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak rajtam kívül olyan nők, akik szeretik, ha szex közben trágár, perverz szavakkal illetik?
Figyelt kérdés
Engem nagyon izgat, bár valahol állatiasnak és alantasnak találom. Normális ez? Szégyellnem kellene?
24 éves, nő
2016. dec. 28. 14:23
2/5 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincs semmi baj! Hidd el, mi férfiak is szeretjük az ilyesmit :-) Nálam pl ez annak a jele, hogy mindketten teljes egészében le tudjuk vetkőzni a gátlásainkat el tudjuk engedni magunkat és igazán tudjuk élvezni a szexet! Visszafogottság nélkül! :-) 40+ Ffi
3/5 anonim válasza:
normális,ne szégyeld,ez izgató.f
4/5 anonim válasza:
Sajnos csak egyszer volt ilyen párom de imádtam :)
Több ilyen nő kéne, mint te!
5/5 anonim válasza:
#4 én a multiorgazmusra képes nőkkel vagyok így :D
Sajnos csak egy kalandombab és egy záródó szexkapcsolatomban találkoztam ilyennel eddig.
Pedig el tudnám viselni életem (remélem nem túl közeli) végéig!
:D
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!