Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom száján szex közben kiszaladt egy elég minősíthetetlen jelző. Szerintetek túlreagálom?
túl
izgalmában mondta,mert irtóra felingerelted
pozitív jelzőként mondta,nem pedig fordítva!!!!!!
Nem reagálod túl, szerintem a pasid elég nagy paraszt!
Nincs ezen mit szépíteni, jól beszólt neked!
Túlreagálod, ahogy leírtad "ilyet soha nem mondanék rá.".
Ő se gondolta komolyan.
Hát hogyha nekem valaki ilyet mondana azt olyan szinten pofánütném hogy egy hétig nem térne magához. Vagy hogyha szelidebb típus vagy akkor pedig büntesd meg azzal hogy otthagyod őt pár napra és addig egyetlen egy hívására se reagálj. Aztán amikor úgygondolod hogy tanult az esetből akkor menny vissza hozzá. Azt garantálni fogom hogy amikor visszatérsz hozzá akkor majd könyörögni fog hogy bocsássál meg neki.
Vagy hogyha ezt sem akarod megcsinálni vele akkor csak jelentsed ki hogy mától nincs szex és akárhogyan próbál téged lebeszélni ne halgass rá. Szerintem hogyha ezt megcsinálod vele akkor pár nap múlva szintén bocsánatért fog esedezni és legközelebb százszór meggondolja hogy mit is mondjon neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!