Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kis fokhagymafenekű jelző most bóknak vagy minek vegyem?
Figyelt kérdés
Elég fura testalkatom van, mert egy nagyon széles vállhoz egy nagyon keskeny csípő / kis fenék társul. Hiába edzem már 9 éve izmosnak izmos, de a genetikai adottságok miatt pici a testemhez képest. Egy barátnőm (régen jártunk, mostmár tényleg csak barát) elég gyakran illet a kérdésben írt jelzővel. Ez mennyire pozitív?2015. nov. 29. 11:31
1/6 anonim válasza:
Szerintem pozitív...nem gondolna a fenekedre és nem dícsérgetné ha nem tartaná "cukinak, aranyosnak, vonzónak"...
23/f
2/6 anonim válasza:
Képet testvérem mármint nem a fenekedrol, lássuk a badyd :D!
3/6 anonim válasza:
Bók :)
Nekem küldhetsz képet a popsidról.
4/6 A kérdező kommentje:
Ezt most inkább kihagynám :D
De azért kösz a válaszokat.
2015. nov. 29. 11:48
5/6 anonim válasza:
Részemről abszolút pozitív lenne egy ilyen megjegyzés, én ezt arra mondanám, akinek keskeny csípője van, és mellé formás feneke.
6/6 anonim válasza:
nem tudom, én a fiamnak szoktam mondani hancúr közben. Kicsi,de kemény, ahogy illik egy kisgyereknél, s remélem, senki semmi betegest nem gondol bele.Kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!