Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert gondoljak a mai nők hogy vékonyabban sokkal sexybbek?
#15 "Én konkrétan azóta fogyok minden komolyabb diéta nélkül, amióta nem görcsölök a súlyomon és élvezem, hogy élek."
Pacsi, ugyanígy vagyok. :) Amúgy ismerek nagyon vékony lányt, aki ipari mennyiséget is ehet, akár egészségtelen ételekből, mégsem hízik meg. Az a poén, hogy ő pedig szeretne felszedni 3-5 kg-t, mert régebben mindig azzal csúfolták, hogy csontos meg deszka. (Pedig amúgy nagyon jól néz ki.)
Szóval hülyeség az egészségre fogyni. Sosem kellett bent feküdnöm kórházban, és mindig minden leletem rendben volt, pedig 24 a BMI-m (22,4 lenne elvileg az ideális.)
21/L
Egy jó tanács: BMI-t nem igazán érdemes nézni, mert csak egy szűk rétegnek hoz pontos eredményt, nem méri az izomtónust, a csontsűrűséget, nőknél a mellméretet stb. Jó vele fogyis klubboknak, táprend kiegészítősöknek és személyi edzőknek dobálóznia, de kb ennyi. Aki például edz, annak már torzulnak az adatai.
Az elhízottat ne keverjük teltebb vagy a normál alkattal, mert nem ugyan az. Nagyon nem. Egy nagyon vékony, alultáplált test éppen annyira egészségtelen, mint az elhízott. És attól még hogy valaki kívülről jó alakú, a szervein lehet elzsírosodás, ami szintén nagyon veszélyes. Ez amúgy a férfiakat érinti jobban, ők hajlamosabban a szervi zsírra.És fordítva is igaz, a legújjabb kutatások kimutatták, hogy attól még, hogy valaki túlsúlyos, lehet teljesen egészséges, egészségügyi kockázat nélkül, mert a genetika meghatározóbb.
Szerintem minden lehet szép, ami nem csap át túlzásba. És a sem igaz,hogy "bezzeg a vékonyaknak milyen jó", mert volt több olyan barátnőm is, aki magára akart szedni némi súlyt, és az istennek nem ment nekik, és e miatt voltak komplexusaik.
Mert leírtad, hogy vékony vagy.
A zsírzsákok két dolgot gyűlölnek:
1. Ha kövérnek nevezik őket
2. A soványakat.
(Ez is le lesz pontozva, a "zsírzsákok" miatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!