Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert gondoljak a mai nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert gondoljak a mai nők hogy vékonyabban sokkal sexybbek?

Figyelt kérdés
2017. júl. 20. 15:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Mert ezt kapják a férfiaktól, a médiából, és mindenkitől. Minden pasi azt írja/mondja, hogy neki a vékony, de nagy cicis, kerek popsis nő tetszik. Akkor miért ne gondolnák ezt a mai nők?
2017. júl. 20. 15:57
 12/28 anonim ***** válasza:
24%
Van szemünk
2017. júl. 20. 16:05
 13/28 anonim ***** válasza:
11%

Miért jobb egy olyan nő akinek már 20 évesen hurkái vannak?

Mindenhol nyomatják a kövér nőket, főleg most de attól még nem lesznek ideálok.

Nekem is a vékony törékeny lányok jönnek be.

2017. júl. 20. 16:14
 14/28 anonim ***** válasza:
53%

attól, h vki nem vékony, még szexys is lehet, nem kell vékonynak lenni. nyilván dagadtnak sem.

de ha ezt a képet megnézzük, és csak az 1. és 3. nő közül lehetne választani, sokkal inkább a 3-ast választanám:

[link]

2017. júl. 20. 16:17
 15/28 anonim ***** válasza:
95%

7-es vagyok.

Figyeljetek, tartsuk tiszteletben egymást, egymás testét. Ne alázzuk a másikat.

Rengeteg nő csupán annyit szeretne, hogy ne sírásig alázzák ha ne adj' Isten ki mert merészkedni a strandra vagy valami.

Ha nem tetszik ne nézz oda, de ne okozz fájdalmat, neked sem lesz jobb.

Ui.: Senkinek nem segítetek azzal lefogyni, hogy bántjátok.

Én konkrétan azóta fogyok minden komolyabb diéta nélkül, amióta nem görcsölök a súlyomon és élvezem, hogy élek.

2017. júl. 20. 16:24
 16/28 anonim ***** válasza:
57%
Azért szerencsére nem mind. Vannak szerencsére ducibb lányok, akik nem csakel fogadják magukat, de elégedettek is magukkal. De azért sajnos kevés az ilyen magabiztos combosabb lány...
2017. júl. 20. 16:32
 17/28 anonim ***** válasza:
15%
Nem rosszindulatból írom, csupán vélemény. Van egy egészséges súlycsoport, amit a BMI segítségével megszabnak. Nyilván ez egyedi, mert egy 160 cm-es vékony genetikájú lánynak más, mint egy ugyanilyen magas de erősebb csontozatú lánynak. Lehet a két eset közt van 10 lg eltérés, de attól még mind a kettő az egészséges tartományban van, annak ellenére, hogy alkatilag ennyire mások. És itt az egészséges nem csak az esztétikai részét jelenti, hanem akár a vérnyomás/érrendszeri betegségek stbstb. Aki egy normál értéken túl van, ergo túlsúlyos, az nem egészséges, elég lenne egy alapos orvosi kivizsgálás ami ezt alátámasztja. Nyilván a média is döngöli az emberekbe, hogy a vékony lány az ideál, de nem hiszem, hogy ez a fő ok. Volt idő amikor a molettebb volt a nőideál. De tudatalatt mindenki egy olyan partnert akar, aki egészséges, és ezt az ember előbb látja egy vékony lányban mint egy kövérben.
2017. júl. 20. 17:11
 18/28 anonim ***** válasza:
95%

Teljesen igazad van, de azért ne felejtsd el, hogy az alacsony súly egyáltalán nem jár együtt az egészséggel, szóval kár lenne csak erre fogni.

Én 175cm magassággal és 80 kilóval túlsúlyosnak számítok. Ennek ellenére már bocsánat de k*vára egészséges vagyok, valószínűleg egészségesebben élek mint a legtöbb vékony csaj. Mert igen, lehet, hogy genetikailag beléd van kódolva, hogy a vékony az egészséges. De nem látsz ám bele, hogy milyen áron tartja a súlyát.

Konkrétan kettő 50 kilós barátnőm van, mindkettőért halnak a pasik, csak az egyik konkrétan a fél életét az edzőteremben tölti, a másik meg minden lépcső tetején összeesik.

De legalább mindketten egészségesnek vannak titulálva a társadalom által.

2017. júl. 20. 17:26
 19/28 anonim ***** válasza:
5%

Mert azok is - mármint a jócskán túlsúlyos átlaghoz képest.

Azért egy kicsit elkésett ez a kérdés, mert manapság mintha ennek a fordítottja lenne az aktuális: a nagy #fatacceptance jegyében mindenütt terjednek a "plussize" modellek, a "curvy", a "bbw", vagy épp az "ssbbw".

Csak hát ezen hízelgő szavak a legtöbb esetben igen kevéssé szexi testeket takarnak

2017. júl. 20. 18:30
 20/28 anonim ***** válasza:
78%

Én vékony vagyok már mondtak elég sokszor hogy hiznom kene de mindig visszafogyok, a pasik sokszor megneznek az utcan meg akkikkel lefeküdtem is szerették. De nem hiszem hogy azt hogy vékony vagyok hanem azt hogy nőies. És a pasik pont leszrjak hogy mikor mi a szépségideál, az a lényeg hogy a cici és a popsi testmeretnek megfelelően domborodjon, a csípőtol legyen keskenyebb a derék meg ne legyen se tul csontos se túl hájas. A médiára meg a többi nőre nem kell hallgatni.

18L

2017. júl. 20. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!