Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire normális hogy 22 éves lányként szinte egész nap bdsmről fantáziálok, vagy videókat nézek? Eléggé extrém dolgok vonzanak.
Figyelt kérdés
Lezdom, forced feminization, cbt, pegging, erényövek, nyálas dolgok.2017. júl. 19. 15:33
11/11 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs ezzel. Én férfi vagyok, de szintén fantáziálok BDSM témákról. Eddig teljesen normális nemi életet éltem, de a fantáziám rég óta "beteg" Már általános iskolás, kb 5.-es koromban is gondolatban meztelenül kikötöztem az osztály legszebb lányait, sőt kínoztam is őket. Amúgy a valóságban gyengéd vagyok, sose bántottam nőt. A mazo rész is érdekel, van egy spéci hereszorító fogóm, saját gyártmány, de tökéletesen működik. Nem használtam még igazán. Azt se bánnám ha egy 22 éves lány csalánnal verné a farkam és a herezacskóm :) Néha lehet lányokkal szadi témákról beszélgetni, de a "normális" lányok hamar ráunnak, pedig felizgat ha egy lány vevő a témára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!