Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Csajok, ki hallott már 5,7...

Csajok, ki hallott már 5,7 esetleg 10 éven túli szoptatásról? Ez normális?

Figyelt kérdés

2016. aug. 7. 18:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%
Igen Afrikában létezik ,hogy nem csak a picibaba hanem a nagy is szopik mert máskülönben éhenhalna.Előfordul biztosan másutt is .
2016. aug. 7. 19:06
 2/21 anonim ***** válasza:
23%

Ez most ilyen provokatív kérdés akar lenni?

5 évest még akár normális is lehet, de a 7 és 10 már kicsit sok. Másrészt nyilván tájegység és helyzet függő is. Ki mit tart normálisnak...

2016. aug. 7. 19:22
 3/21 anonim ***** válasza:
47%
Én nem tartom normálisnak már az egy év utáni szoptatást sem,amikor már mindent eszik,nincs szüksége rá.Csak "komfortszopizás".Ez beteges,illetve lusta az anya,nem tud más módszert arra,hogy lenyugtassa.Ez az egyszerűbb.
2016. aug. 7. 20:11
 4/21 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó ez nagyon nagy butaság amit írtál. Ha valamiben tájékozatlan vagy, inkább ne írj semmit!
2016. aug. 7. 20:16
 5/21 anonim ***** válasza:
11%

Kifejtenéd, hogy miért gondolod ezt? Mert érvet nem írtál.

2016. aug. 7. 20:53
 6/21 anonim ***** válasza:
35%
Én 4 éves koráig szoptattam és nem azért mert lusta voltam. Ilyet csak a nagyon sötét emberek állítanak.
2016. aug. 7. 21:14
 7/21 anonim ***** válasza:
89%
Hallani már hallottam, de csak mint extrém kivételről.
2016. aug. 7. 21:15
 8/21 anonim ***** válasza:
58%
Az is elég sötét ember,aki ideb@.sz egy fél mondatot,ki nem fejti az okokat,vagy tudományos magyarázatot nem ad.Miért is vsn szüksége 1 éves kor után a gyereknek az anyatejre??Halljuk,halljuk.De nem ám a napidoktor.hu,meg femina.hu cikkeit másolgatni,ahogy az itteni anyukáknál szokás!
2016. aug. 7. 21:29
 9/21 anonim ***** válasza:
89%
Én azt nem értem, hogy ha nem létszükséglet már az anyatej, akkor miét válik egyből nem normálissá, ha kap mégis a gyerek? babapiskótára élete végéig nincs a szervezetének szüksége, mégis kap, vagy más édességet, nem? Aki kizárólag élelmiszerként tekint az anyatejre és szoptatásra, az nem fog ilyen sokáig szoptatni, aki szerint ennél sokkal több,az meg tovább is adja. felesleges tudományos cikkeket felhozni, nyilván lehetne, de mindennek az ellenkezőjéről is.
2016. aug. 7. 22:26
 10/21 anonim ***** válasza:
76%
Én igazat adok a 4. válaszolónak! Én úgy gondoltam, az elsőnél, hogy maximum 1,5 éves koráig szoptatom utána nem. 1 éves korában elválasztotta magát. Aki meg 4 éves koráig szoptatta, na az nálam már a beteges kategória!
2016. aug. 8. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!