28 éves pasi vagyok. Szerintetek gáz ha Gabi fürdetőt és társait használom az extrém száraz bőrömre, amiket eredetileg gyerkőcöknek készítettek? Ez bejön és normális lesz tőlük a bőröm, de olyan az illatom mint valami 6 évesnek.
semmi gáz nincs benne. jobb, mintha valakinek sörszaga van, vagy büdös az izzadt hónaljra utólag rákent deo-verejték elegytől. A legtöbb nagypofájú macsó srác ebben profi
a férfiak mindig fognak találni rá okot, hogy leb_zizzanak, ha bármiben kicsit is eltérsz az átlagostól, és érzik ratad, hogy érdekel a véleményük.
igazából éppen attól tűnsz b_zisnak a szemükben, hogy meghallgatod más férfiak véleményét. Tojd le, mit mondanak, és békén fognak hagyni.
A lányokat meg az fogja érdekelni, hogy ápolt és normális srác vagy-e, nem az, hogy mivel mosakszol. :)
nekem pasiként eszembe nem jutna egy percig is azzal foglalkozni, hogy egy másik pasi milyen tusfürdőt használ, vagy milyen illata van, főleg nem témázni rajta...
ha ebben a sztoriban valakinek gáz a viselkedése, és homokos beütésű, az nem te vagy, hanem a haverjaid
Cseréljétek le a tusfürdőt jó minőségű szappanra és meg lesz oldva a száraz bőr!
Amúgy, ha ez vált be, akkor semmi gáz nincs benne
Én azt se tudtam, hogy vannak a fürdéshez még külön kencefincék is, nemhogy milyen... Ettől függetlenül nyilván előfordulhat, - ahogy minden más férfinál is - hogy ilyen-olyan gyerek/női dologgal kerülök kapcsolatba, mivel minden ilyenfélét jó tág értelemben a család női tagjai hordanak be a lakásba, én meg nyilván nem fogok külön ezzel a témával foglalkozni, életemben nem jártam ilyen jellegű boltban se, azt se tudom, merre van. Tehát, ha most kimennék a fürdőszobába egy tanulmányútra, könnyen kiderülhetne, hogy a sampontól kezdve a törölközőfogasig az mind női, csak ezen még valahogy nem gondolkoztam el eddig...
De nincs bennem semmi előítélet ilyen témákkal kapcsolatban, pl. mikor félnapra kimegyek a mínusz húszba, ahhoz van egy jó vastag téli harisnyám... ami még anyámé volt lánykorában. Hát mit tudom én, honnan máshonnan lehet ilyet szerezni... Célját megteszi, azt kész.
Szerintem nem gáz!:)
Dicséretre méltó ha egy pasi törődik magával.
Az én barátomnak sincs "kanszaga".
Néha olyan hintőpor vagy édeskés illata van mert az anyukája olyan mosóporral moss vagy nem tudom. :D
De nagyon aranyos és szívesen bújok hozzá. *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!