28 éves pasi vagyok. Szerintetek gáz ha Gabi fürdetőt és társait használom az extrém száraz bőrömre, amiket eredetileg gyerkőcöknek készítettek? Ez bejön és normális lesz tőlük a bőröm, de olyan az illatom mint valami 6 évesnek.
Figyelt kérdés
barátaim szerint extrém gáz, mivel férfi vagyok, szarjak a bőröm szárazságára, mert már ez is "meleges" hogy a bőrömmel törődöm. Na meg volt olyan is aki azt mondta hogy ez valami pedofil dolog látensen hogy gyerek tusfürdőt használok. nektek mi a véleményetek? hetero vagyok!2017. ápr. 17. 16:11
11/13 anonim válasza:
Létezik parfüm is, a legtöbb tusfürdőnek pedig pillanatok alatt elillan az illata.
Engem jobban zavarna ha a párom bőre vörös, hámló és egy nap alatt kitermel egy porszívónyi koszt, hogy arról ne is beszéljünk milyen kellemetlen, ha megsimítja az arcod vagy a harisnyás combjaid és hallod ahogy beléd akad a száraz bőre.
12/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz!
A tusfürdő illata idővel elillan. Ha meg zavar, akkor befújod magad (férfias illatú) dezodorral, vagy teszel a nyakadra egy kis parfümöt.
Szerintem nagyon jó, hogy így adsz a bőröd egészségére. De ha nagyon zavar a barátaid véleménye, akkor bio- vagy natúr kozmetikumok között biztosan találsz ugyanennyire tápláló, illatmentes tusfürdőt, vagy szappant.
29/L
13/13 anonim válasza:
Törődjél nyugodtan a bőröd egészségével , nincs vele semmi baj. Tehát egyáltalán nem gáz. Egyébként befújhatod magad utána nyugodtan valami pasis illattal. De egyébként sem gáz. Nem vagy büdös, mert megfürödtél; nem vagy igénytelen . Kész. Ha neked az vált be a bőrszárazság ellen, akkor az vált be , és kész. Azzal meg nem kell törődni, hogy mit mondanak mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!