Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentenek ezek a szexuális témák?
Fiatal vagyok és pontosan tisztába lenni ezzel
Mit csinál valaki amikor megujjaza vagy kinyalja a nőnek
Mi az a hüvely és csikló
Az anális szexnél a segglyukba dugják a farkukat?
Hihetetlen,hogy itt fel tudsz tenni egy kérdést,de annyi eszed már nincs,hogy használd a google-t.
Az internetes keresőbe MINDENT megtalálsz,azért van.Gondolom anyád nem azért fizeti,hogy csak a gyk-ra használd.
Egyébként meg:
"Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."
Akkor lehet hogy a kérdező medúza...
Lehet, hogy a kérdés kamu, de azért normális választ is lehet rá adni.
Ujjazás: a nőt hüvelyen keresztül szexuálisan izgatod.
Kinyalod: A nőt a nőt nyelvvel orálisan izgatod.
Hüvely, csikló, a női nemi szerv részei.
Mindent megtalálsz róla.
Az anális szex. igen. a péniszt fenéken keresztül juttatod be és ezáltal izgatod a nőt/férfit. Remélem tudtam segíteni a kérdésben. Felvilágosításért nyugodtan fordulj szüleidhez.
#7 veled értek egyet!
Nos
Ujjazás: a nőnek a puncijába azaz a hüvelyébe dugja az illető egy vagy több ujját.
Nyalás: A puncit nyelvel izgatni a csiklót nyalogatni
Hüvely: Ahova a farkadat dugod szex közbe a punci alján egy gyönyörű lyuk
Csikló: felül a szeméremajkak közötti legérzékenyebb pont
Anális szex: igen de személy szerint ha a csaj nem irrigál elötte akkor bizti nem dugom meg mert nem szeretném hogy szaros legyen a farkam.
Remélem segítettem egyéb kérdésért írj pm-et!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!