Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelentenek ezek az értelme...

Mit jelentenek ezek az értelmetlen szexuális álmok?

Figyelt kérdés

Ma, vagyis tegnap kettő dolgot álmodtam egymás után. Az egyik, hogy régi osztályommal mentünk valami múzeumlátogatásra, vagy nem tudom mire, és egyszer csak különváltam és elkeveredtem. Álmomban egy jó nő voltam (amúgy fiú vagyok :D) és a városban egy középkorú férfi csak akkor adott valami telefonszámot, ami segít eljutni vagy haza, vagy az osztályhoz azt nem tudom, ha lesmárolom :D:D Megtettem és oda adta a cetlit.

A másik az egy teljesen más volt (visszaalvás után következett). Volt egy fiú aki meleg volt, és állandóan rám volt kattanva. Egy padon még le is akart smárolni de én próbáltam félrehúzódzkodni. Ismerősők pedig megvetően néztek rám...

Nem értem ezeket az álmokat, mert teljesen heteroszexuális vagyok, kizárólag nők izgatnak, csak eléggé jóképűnek tartanak (nem ego, csak ezt mondják) és sajnos régi osztályomban is beállítottak melegnek,mert még nem volt sajnos barátnőm elég komoly szorongásos betegségem miatt :S Ez elég gyakran felugrik, hogy ilyenkor már a szüzességét elveszítette más én meg hát itt vagyok :S Lehet ez bánt tudat alatt és azért álmodok ilyet?:S Az is zaklat, hogy ki mit gondol rólam...

Előre is kösz!

16/F

2010. máj. 26. 22:00
 1/4 A kérdező kommentje:
Rossz kategória :D Pls valamelyik moderátor tegye át az álomfejtésbe. kösz!
2010. máj. 26. 22:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Jézus! Miért gondolod, hogy 16 évesen már nem kéne szűznek lenned? Ez tök hülyeség, még korai lenne. Szerintem fiúknál is még könnyedén belefér, ha valaki 18-20 között veszíti el.

Az álmokról: szerintem mindenki álmodik baromságokat, egyszerűen ez tök normális. Valamint senki sem 100%-osan hetero. A szeretet, szerelem, szex gyakran összefonódik az álmokban. Érzelmek bonyolult szövedéke az egész. Az agyad szeret szórakozni, mint mindenkié.

2010. máj. 26. 22:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát elkézpelhető, hogy nem vagyok 100%-osan az :D nem ezaz első ilyen álmom :S
2010. máj. 26. 22:39
 4/4 anonim válasza:
100%

több mint valószínű h ez bánt tudat alatt...

Azt álmodod, amit SZERINTED mások gondolnak rólad és, hogy SZERINTED mások hogyan látnak téged...

ne szorongj, amiatt meg pláne ne h ki mit gondol rólad.. egy férfi álljon ki a saját véleménye mellett. És ha te azon a véleményen vagy h egyenlőre nincs oylan lány akivel szívesen együtt lennél akkor ne...Viszont ha valaki tetszik, akkor állj a sarkadra:D

A lányok hullanak az egyéniségek után(legalábbis én és az engem kkörűlvevő nők) és ugyebár az egyéniség ott kezdődik h mások véleményét figyelembevéve a saját véleményem szerint döntök...:)

17perL

2010. máj. 27. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!