Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan találjak nőt, akivel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjak nőt, akivel a nyalást gyakorolhatom? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nos, 21 éves vagyok, egyetemista, de 99.9%-ban férfiakkal vagyok körülvéve a nap folyamán

Mostanában elég intim gondolatok kavarognak a fejemben, rengeteget gondolok arra hogy egy lányt simogatok, kényeztetek, és sokszor vannak olyan gondolataim ahogyan a lábai előtt heverve elélvez attól hogy kinyalom

No de ez az, hogy még sosem volt alkalmam ezt kipróbálni (nem vagyok szűz, de csak egyéjszakás kalandjaim voltak eddig, amik sima szexsszel végződtek), mindig is ki akartam próbálni, de sosem adódott úgy a helyzet :)

Hogyan találjak olyan lányt/nőt, akivel ezt gyakorolni tudnám, és elnézné az esetleges ügyetlenkedést amíg ráérzek? :)

Ha nektek lenne ilyen férfi ismerősötök, belemennétek?

Persze tippeket is elfogadok kommentben vagy üzenetben férfiaktól és nőktől egyaránt, hogy mi az ami felejthetetlenné teszi az orális szexet a nők számára, esetleg mi az ami nektek a legnagyobb örömet, gyönyört vagy meglepetést okozta ennek folyamán

2017. júl. 18. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem nyalhatnának naphosszat is :D
2017. júl. 18. 17:31
 2/9 A kérdező kommentje:

Ha lány vagy, nagyon szívesen, ha elnéznéd a kezdeti ügyetlenkedéseim :D

Lehet nem lennék ügyes először, de lelkes annál inkább: ha a lány mutatná vagy érezném, mi az ami tetszik neki, akkor egész nap el tudnám kényeztetni

2017. júl. 18. 17:47
 3/9 anonim ***** válasza:
De édes vagy, ahogy próbálkozol :)
2017. júl. 18. 17:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Én már elég jó vagyok nyalásban.
2017. júl. 18. 17:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Biztosan van olyan akin gyakorolhatsz.

Na és én hogyan találjak szexmániás lányt Debrecen környékéről...?

2017. júl. 18. 18:05
 6/9 A kérdező kommentje:
#5: Biztosan találsz valakit.
2017. júl. 18. 18:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia, 39 éves nő vagyok, bár teltebb, de ha érdekel, gyakorolhatsz rajtam...
2017. júl. 18. 18:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Én megtanítottam a 40 éves szeretőmet 😉. Imádom!
2017. júl. 18. 18:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is el tudnám viselni naphosszat :D

21/L

2017. júl. 18. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!