Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok\nok, ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy oriasi problemam... mar 6 eve elem a szexualis eletem, de soha nem volt orgazmusom. Kicsi korom ota maszturbalok (a csiklomat izgatom) 10 masodperc alatt mar az egekben vagyok, de sajnos ez csak egyedul jon ossze... vele egyutt szeretnek a csucsra jutni. A baratom mar ne tudja h mit tehetne ertem.. a tul sok maszti a gond?2017. júl. 18. 14:01
1/8 anonim válasza:
Nem a maszti a gond, hanem az általad nagyra tartott, és szerinted figyelmes pasid.
Cseréld le egy olyanra aki valóban figyelmes, és meglátod, h pasival is képes vagy arra a 10 percre...
2/8 anonim válasza:
És ez 6 év után kezd el aggasztani? Engem már a második, harmadik alkalom után nyugtalanított volna. Keress fel egy nőgyógyászt, akiben megbízol, esetleg fordulhatsz szexuálpszichológushoz is, ha sok pénzed van.
3/8 anonim válasza:
sosem a maszti a gond, az orgazmus fejben dől el. Vagyis annyira ráfeszülsz, hogy magadat korlátozod le.
Legegyszerűbb a teljes megnyitás párod fel, teljes ellazulás.
Az is segít, ha előtte maszturbálsz és hozzászoksz, hogy elsülésnél ő is ott van.
4/8 anonim válasza:
Sajnos en is pont igy vagyok,aterzem a helyzeted. Masztival en is hamar elelvezek, a jelenleteben nem sikerult.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem a pasimmal van a gond.. nem o volt az elso ferfi az eletemben..
2017. júl. 18. 14:37
6/8 anonim válasza:
Persze, mindig a sráccal van a gond. "Cseréld le, keress egy igazi férfit, aki ki tud elégíteni." Mert ugye az csak rajta múlik. Ugrálni fäszról-fäszra, míg meg nem találod azt, amelyikbe a lehető legkevesebb energiát kell befektetned ahhoz, hogy működjön a kapcsolat érzelmi, szexuális, szellemi és anyagi szinten is. Tipikus...
7/8 anonim válasza:
Nekem egyedül se volt soha még. :)
8/8 anonim válasza:
Rossz beidegződés. Hamarabb kellett volna gondolkodnod! Egy életre elb...tad a szexualitásodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!