Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan hogy valakinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy valakinek olyan sorsot adott az élet, hogy sose legyen párja?

Figyelt kérdés
2017. júl. 18. 09:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
22%
Ez nem a sors döntése.
2017. júl. 18. 09:26
 2/19 anonim válasza:
19%

Neked kell eldönteni, hogy tényleg akarod. Nálam hiába volt odaadás, nagy érzelmek, vágy családra és komoly kapcsolatra valahol sose tudtam beleélni és alárendelni magam egy kapcsolatnak. Tudom, furi ezt így megérteni...

Én közben megöregedtem, de te döntsd el fejben, hogy mire vágysz és sikerülni fog!!! Hidd el!

2017. júl. 18. 09:30
 3/19 anonim ***** válasza:
60%
Ha kezed és lábad sincs, a 1500 években picike lehetőség volt , de most van internet és civilizáció , legyen merszed kilépni az ajtón , annak tudatában is ha csalódni fogsz első 5 alkalommal. tanulj meg járni , de ugy nemtudsz hogy nem esel pofára egyátalán.
2017. júl. 18. 09:47
 4/19 anonim ***** válasza:
60%

Igen sajnos a sors úgy akarta,hogy örökké egyedül maradjak.

19/L

2017. júl. 18. 10:00
 5/19 anonim ***** válasza:
12%
Utolsó: 19 évesen azért ezt ne jelentsd még ki. Fel a fejjel. :)
2017. júl. 18. 10:04
 6/19 Ramone ***** válasza:
Én is egyedül vagyok de nem pánikolok előbb utóbb jön egy csaj aki levesz a lábamról ... Csak sok sok humora és türelme legyen :D
2017. júl. 18. 10:21
 7/19 anonim ***** válasza:
Van persze, nem is kevés, én is ezt erősítem. Persze próbálkoztam csajozni, de nem vagyok bejövős.
2017. júl. 18. 10:47
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Mivel a saját sorsodat te tudod irányítani, ezért alapvetően ez rajtad múlik.
2017. júl. 18. 10:54
 9/19 Tiboo Martino ***** válasza:
38%

A saját élettapasztalataim alapján ki merem jelenteni, hogy létezik iyen sors. 19 éves koromban nagy nehezen összejött az első és egyben utolsó barátnő, akivel csak néhány hónapig tartott. Addig semmi egészségügyi problémám nem volt. 20 éves koromban jött az egészségügyi krach, 3 és fél évig tartott mire felálltam a padlóról, akkor még sok reménnyel. Volt is utána néhány pozitív év amiben építettem egyre feljebb magam. Mire odaértem, hogy úgy éreztem jól vagyok és alakulhatott valakivel valami, hirtelen a semmiből újra padlón találtam magam egészség, és akkor már lelki szinten is ez miatt. Utána jött a küzdelem előröl, felálltam, megint jött valaki akivel lehetett volna valami és megint a létra alján találtam magam. Ez a körforgás már 7 alkalommal lejátszódott az elmúlt évtizedben, a legutóbbi tavaly augusztusban, azóta volt újabb műtét is, ami nem segített úgy ahogy várható volt. Furcsa ez a "véletlen", hogy mindig akkor taszít vissza a mélybe az élet, sors, vagy akár nevezhetjük Istennek is, amikor valami kapcsolat alakulóban van.

F-32

2017. júl. 18. 12:43
 10/19 anonim ***** válasza:
42%

Párod lehet, de egy jó párkapcsolatot a sorstól, kaphatsz, ha kéred, és elmered fogadni. Gondolj rá többet, tervezz előre, mit üzensz neki, este kívánj neki jó éjt. Fizikailag még nincs veled, de lelkeddel/sziveddel kapcsolódhatsz hozzá.

Hm, ezt hiba volt leírnom.

2017. júl. 18. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!