Baj, ha valakinek nagy céljai vannak?
Figyelt kérdés
Nem is olyan gyakran,nem is volt sok,eddig csak kettő komolyabb.Az elsőért nem is csináltam semmit,annyira még én sem hittem el,de magyaráztam róla hogy így meg tudom csinálni,úgy megtudom csinálni,miközben semmit sem csináltam,és ezt nagyon megbántam.Ezután félek,hogy nem vesznek komolyan.Mert most is nagyon nagy célt tűztem ki,amiben már elindultam egy jó úton,talán sikerülhet is,viszont ha kicsit elbízom magam,hogy na most jó voltam,akkor a következő alkalommal valahogy sikerül belémrúgnia az életnek,így attól félek,sosem leszek az,aki akarok.Mert valahogy mindig elkiabálom magam,és akkor már megint lekerülök benne.Nem szabad ekkora célokba gondolkodni?Most is túl nagyot gondoltam,kezdtem megalkotni,hogy miket szeretnék elérni,és attól félek,megint rossz vége lesz..2017. ápr. 8. 21:24
1/5 anonim válasza:
Ha nem teszel érte, minimális az esélye hogy elérd. Ha elérni kell, akkor meg nulla.
Mi a célod?
2/5 anonim válasza:
nincsenek kis és nagy célok. csak kis és nagy emberek. ha szellemileg, lelkileg, fizikailag eléggé fel vagy nőve a célod eléréséhez, akkor nem létezik túl nagy cél.
3/5 A kérdező kommentje:
Az első az az volt,hogy orvos legyek,mert akkor ez valamiért érdekelt.Úgy egy hónapig.Akkor azt nagyon el akartam érni,csak sajnos semmit nem tettem érte.Nem tanultam semmit.Közben rájöttem,hogy ez amúgy sem nekem való,de a tanulás hasznos lett volna.Aztán egy ideig céltalan voltam,nem volt semmi álmom,vagy ilyesmi.Aztán megtetszett egy sport,beiratkoztam és azóta is nagyon élvezem.Nem csinálom régóta,de nagyon tetszik,megtaláltam benne magamat.Ezzel szeretnék nagy dolgakat elérni,amik egyelőre messziek,mivel még csak most kezdtem,fiatal is vagyok.Viszont tényleg sokkal boldogabb vagyok,mióta csinálom és nagyon szeretem.Ha viszont elbízom magam,esetleg elkiabálom,vagy megfogalmazom magamba a céljaimat,akkor a következő edzés mindig rosszul sül el.Most más erősítő edzést,kondit is tervezek hozzá,sokkal komolyabban veszem.Csak ezt most megosztottam egy barátommal,aki mondta,hogy ne tervezzek ennyire előre,mert nem sikerül,és végülis mindig így van.Eléggé elkedvtelenített így estére,mert így most nem érzem magam biztosnak,hogy sikerül..Pedig nagyon szeretném
2017. ápr. 8. 21:49
4/5 anonim válasza:
Mi a sport? Minél előbb kezded annál több az időd és kellemes élményed!
5/5 A kérdező kommentje:
Ökölvívás
2017. ápr. 8. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!