Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tragédia, ha valakinek nincsenek céljai?
Anno elég nagy nőcsábász voltam, de aztán megkomolyodtam, de egyben még a szokottnál is flegmább lettem. Semmi sem érdekel, semmihez sincs kedvem, semmi sem motivál. De alapvetően Jól élek, meg helyesnek számítok, de mégis ez a nihilizmus lett úrrá rajtam. Dolgozni nincs kedvem, tanulni nincs kedvem, pénzem van így nem nagyon izgatom magam, max üzletelek. Semmi, és senki nem tudja lekötni a figyelmem, mindenre ráunok egy idő után. Egyedül a közeli ismerőseim, család barátok, akikért tűzbe teszem a kezem.
Azért írtam ide a kérdést, mert még soha sem voltam szerelmes. Lehet h ezért vagyok ilyen, h ez hiányzik az életemből? Túlságos hidegség és érzéketlenség.
"Nem az a tragédia ha valaki nem éri el a célját, hanem az, ha valakinek nincsenek céljai..."
Ezt hallottam egyszer valakitől, és asszem illik ide.
Van pénzed akkor csak van célod nem vegetálsz.
Biztos az a célod,hogy legyél tele lóvével és szurkáld a top10-es nőket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!