Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az tragédia, ha valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tragédia, ha valakinek nincsenek céljai?

Figyelt kérdés

Anno elég nagy nőcsábász voltam, de aztán megkomolyodtam, de egyben még a szokottnál is flegmább lettem. Semmi sem érdekel, semmihez sincs kedvem, semmi sem motivál. De alapvetően Jól élek, meg helyesnek számítok, de mégis ez a nihilizmus lett úrrá rajtam. Dolgozni nincs kedvem, tanulni nincs kedvem, pénzem van így nem nagyon izgatom magam, max üzletelek. Semmi, és senki nem tudja lekötni a figyelmem, mindenre ráunok egy idő után. Egyedül a közeli ismerőseim, család barátok, akikért tűzbe teszem a kezem.

Azért írtam ide a kérdést, mert még soha sem voltam szerelmes. Lehet h ezért vagyok ilyen, h ez hiányzik az életemből? Túlságos hidegség és érzéketlenség.

2012. nov. 22. 21:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nincs ezzel semmi baj, nem a te hibád, hogy nem találkoztál még olyan csajjal, akiért lángolnál

a családod, barátaid iránti érzelmeid, kötődésed mutatja, hogy képes vagy kötődni, áldozatot hozni, ha úgy adódik

szerencsédre erre még nem volt szükséged

hidd el, hogy nem kell ahhoz egy problémás párkapcsolat, hogy úgy érezd, most aztán élsz, most küzdesz valakiért, valamiért (közben csak ál-szerelem, hiszti, kihasználás jut nekik)

sokan éreznek így, ahogy te

szerencséd van, hogy nem hitették el veled lányok, illetve a média, hogy csak az a teljes élet, ha az életcélod egy nő kitartása, fenekének kinyalása

ha találsz majd egy partnert, aki nem csak elvárásokkal közelít feléd (pl hogy az életcélod legyen a boldoggá tétele) hanem maga is érdeklődik irántad, akkor megtalálod a boldogságot

nem csak rajtad múlik és nem is kell kapkodni, belemenni kompromisszumokba csak azért, mert valaki szerint nincs célod...

de van, csak azt nem más mondja meg neked

örülj, hogy nyugodt, kényelmes az életed, hidd el, ha sok problémád lenne (anyagi, párkapcsolati), az sem lenne nagy öröm

független emberek úgy gondolkodnak a párkapcsolatokról, mint te, ez nem céltalanság, csak még nincs olyan, akiért lángolnál, nem kell ezért belemenni semmilyen valóban céltalan kapcsolatba, hogy elmondhasd, hogy van valakid

2012. nov. 23. 00:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de te nagyon érdekesen látod,vazz tele vagy zsével top10-es nőid vannak hát élvezzed már,te életed a férfinép álma,ember adj hálát érte majszold nagykanállal,dugjad őket,élvezd ahogy a sporttól izmos feszes vékony test vonaglik rajtad és rád omlik a dús haj. :D

De tényleg hidd el én voltam szegény az ellenségemnek se.

2012. nov. 23. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!