Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire súlyos ez a fitymaszű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire súlyos ez a fitymaszűkület 34 éves férfiként? Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés

Abszolút nem tudom felhúzni a fitymámat sem lankadt sem erektált állapotban. Még életembe nem láttam a makkom.

Párommal szex jó nincs vele gond, fertőzést még soha nem kapott, előző párjánál volt gyakran gombás fertőzése, nálam még az sincs. Meg kell ezt azért oldani?

2017. júl. 18. 08:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Te hogyan tudod akkor megmosni a makkod, vagy leginkább annak " hátsó", perem körüli részét? Mert szerintem az gáz, ha azt nem tudod tisztán tartani.
2017. júl. 18. 10:24
 12/26 anonim ***** válasza:

Figyelj, ez olyan mint a dohányzás. Minél tovább áll fenn, annál valószínűbb, hogy gondot okoz. Szóval nem úgy van, hogy majd 70 éves koromban megműttetem, és pont időben lesz, mert csak 3 nap múlva alakult volna ki rajta a rák. A cigit is hiába teszed le 70 évesen, az addig felhalmozódott károsodástól simán kialakulhat a tüdőrák akár néhány év múlva is.

Nem is értem miért olyan nehéz időpontot kérni és megnézetni egy szakorvossal. Még csak szégyenkezni sem kell, hiszen látott már ilyet.

2017. júl. 18. 10:28
 13/26 anonim ***** válasza:

de biztos figymaszűkület?

Ha még életedben nem húztad fel ,akkor lehet azért van , eleinte le volt nekem is tapadva , később meg könnyebbé vált a felhúzás.

2017. júl. 18. 10:32
 14/26 A kérdező kommentje:
11. Ahol tudom alaposabban megmosom így mondom nem büdös illatos szappan szagú, párom mindig ezt mondja legalábbis
2017. júl. 18. 10:41
 15/26 A kérdező kommentje:
Ahogy tudom többször mosom, minden szex előtt után alaposabb mosás, szappanos víz áztatás sokat számít
2017. júl. 18. 10:43
 16/26 anonim ***** válasza:
Eddig szerencséd volt. Ha peched lesz, akkor így végzed: [link]
2017. júl. 18. 11:23
 17/26 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen több eszed lehetne
2017. júl. 18. 11:31
 18/26 A kérdező kommentje:

17. Ezt csak tkm -el lehet megoldani...

Itt is és nagyon sok helyen lehet olvasni milyen hátránnyal jár a tkm.. lehet rosszabbul fogok járni mint most....

2017. júl. 18. 11:34
 19/26 anonim ***** válasza:

Mindenképp szakorvossal kell megkonzultálni, ő meg tudja mondani, mit kell vele csinálni.

Nem biztos, hogy teljesen körül kell metélni, bár jobb lett volna azért már megmutatni orvosnak.

Nekem kiskoromban volt kezdődő szűkületem, ambulánsan meg tudták oldani, nem kellett körülmetélni, és hátra tudom húzni teljesen.

Lényeg, hogy ne várj vele hónapokat, meg kell mutatni orvosnak, tudom, nem kellemes egy idegen előtt levenni a gatyát és elővenni, de az egészséged a legfontosabb. Hidd el, a szeretkezések is új dimenzióba kerülnek majd

39F

2017. júl. 18. 13:31
 20/26 anonim ***** válasza:

Kérdező, neked fingod nincs a biológiáról. Te kívülről mosod meg, de a fityma és a makk közti rész attól még termel váladékot, jut oda vizelet is (hajszálcsövesség bakker nem hermetikusan simult a fitymád a makkodra), stb.

Tehát te kb, 34 éve nem mostad meg rendesen a f@52odat.

Ez pedig elég nagy baj.

És nem majd akkor (gondolom az 50-es 60-as éveidre gondolsz) kell foglalkozni ezzel, hanem most!

Orvos és valószínű körülmetélnek, mert úgy fest a szüleidnek és anno a gyerekorvosodnak együtt sem volt annyi esze, hogy ezt időben kezeljék. Nyújtsák a fitymát, vagy akár akkor csinálják meg a körülmetélést.

Szóval takarodjál el szépen orvoshoz, és ezt minél előbb kezeltesd.

2017. júl. 18. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!