Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire súlyos ez a fitymaszűkület 34 éves férfiként? Mi lehet a megoldás?
Abszolút nem tudom felhúzni a fitymámat sem lankadt sem erektált állapotban. Még életembe nem láttam a makkom.
Párommal szex jó nincs vele gond, fertőzést még soha nem kapott, előző párjánál volt gyakran gombás fertőzése, nálam még az sincs. Meg kell ezt azért oldani?
Figyelj, ez olyan mint a dohányzás. Minél tovább áll fenn, annál valószínűbb, hogy gondot okoz. Szóval nem úgy van, hogy majd 70 éves koromban megműttetem, és pont időben lesz, mert csak 3 nap múlva alakult volna ki rajta a rák. A cigit is hiába teszed le 70 évesen, az addig felhalmozódott károsodástól simán kialakulhat a tüdőrák akár néhány év múlva is.
Nem is értem miért olyan nehéz időpontot kérni és megnézetni egy szakorvossal. Még csak szégyenkezni sem kell, hiszen látott már ilyet.
de biztos figymaszűkület?
Ha még életedben nem húztad fel ,akkor lehet azért van , eleinte le volt nekem is tapadva , később meg könnyebbé vált a felhúzás.
17. Ezt csak tkm -el lehet megoldani...
Itt is és nagyon sok helyen lehet olvasni milyen hátránnyal jár a tkm.. lehet rosszabbul fogok járni mint most....
Mindenképp szakorvossal kell megkonzultálni, ő meg tudja mondani, mit kell vele csinálni.
Nem biztos, hogy teljesen körül kell metélni, bár jobb lett volna azért már megmutatni orvosnak.
Nekem kiskoromban volt kezdődő szűkületem, ambulánsan meg tudták oldani, nem kellett körülmetélni, és hátra tudom húzni teljesen.
Lényeg, hogy ne várj vele hónapokat, meg kell mutatni orvosnak, tudom, nem kellemes egy idegen előtt levenni a gatyát és elővenni, de az egészséged a legfontosabb. Hidd el, a szeretkezések is új dimenzióba kerülnek majd
39F
Kérdező, neked fingod nincs a biológiáról. Te kívülről mosod meg, de a fityma és a makk közti rész attól még termel váladékot, jut oda vizelet is (hajszálcsövesség bakker nem hermetikusan simult a fitymád a makkodra), stb.
Tehát te kb, 34 éve nem mostad meg rendesen a f@52odat.
Ez pedig elég nagy baj.
És nem majd akkor (gondolom az 50-es 60-as éveidre gondolsz) kell foglalkozni ezzel, hanem most!
Orvos és valószínű körülmetélnek, mert úgy fest a szüleidnek és anno a gyerekorvosodnak együtt sem volt annyi esze, hogy ezt időben kezeljék. Nyújtsák a fitymát, vagy akár akkor csinálják meg a körülmetélést.
Szóval takarodjál el szépen orvoshoz, és ezt minél előbb kezeltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!