Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire súlyos ez a fitymaszű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire súlyos ez a fitymaszűkület 34 éves férfiként? Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés

Abszolút nem tudom felhúzni a fitymámat sem lankadt sem erektált állapotban. Még életembe nem láttam a makkom.

Párommal szex jó nincs vele gond, fertőzést még soha nem kapott, előző párjánál volt gyakran gombás fertőzése, nálam még az sincs. Meg kell ezt azért oldani?

2017. júl. 18. 08:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egy urológussal lenne érdemes megbeszélni. Ennyit érjen már meg az egészséged.
2017. júl. 18. 08:44
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

"Még életembe nem láttam a makkom"

Ez igenis elég súlyos.

Főleg, hogy bőven elég idős vagy már.

Hülyeségeket nem akarok beszélni, de úgy tudom ilyen esetben bizony komoly esély van a makk rákos elváltozására.

Én ezt hallottam, szóval tudd, hogy ez így nem igazán tartható állapot.

2017. júl. 18. 09:39
 3/26 A kérdező kommentje:
2. Én úgy hallottam hogy inkább idős korban és ritkán
2017. júl. 18. 09:41
 4/26 anonim ***** válasza:

Én viszont kifejezetten úgy tudom, hogy fitymaszűkület esetén ha a makk hosszú ideig el van zárva.

A pontos okokat nem tudom, de ebben az információban egészen biztos vagyok, semmi köze a korhoz.

Maximum úgy, hogy valaki évtizedekig így él.

2017. júl. 18. 09:46
 5/26 A kérdező kommentje:
4. Igen emiatt időskor kórban mert hosszú évtizedek, de ott is inkább a hpv az ok
2017. júl. 18. 09:49
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, biztos hogy 2017 ben vagyunk?!

Megáll az eszem... :(

2017. júl. 18. 09:49
 7/26 A kérdező kommentje:
6. Miért?
2017. júl. 18. 09:50
 8/26 anonim ***** válasza:
És te nem tervezel idős lenni vagy mi van?
2017. júl. 18. 09:51
 9/26 A kérdező kommentje:
De....szóval majd meg kell akkor oldanom tudom..
2017. júl. 18. 09:53
 10/26 anonim ***** válasza:

Így gondoltam én is...

Ennél max akkor lenne súlyosabb a helyzet ha konkrét problémákat is okozna még, szóval éppen csak 9 pontos probléma egy 10-es skálán.

Ijesztegetni pedig nem akarlak, de azért bízzunk benne, ha egy nap előkerül a makkod még egészséges és nincs rajta semmi kezdeti elváltozás.

2017. júl. 18. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!