Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakihez nagyon vonzódunk, akkor mennyi az esélye, hogy ezt érzi és viszonozza is?
A végtagjaim még nem remegtek, de volt egy férfi akit nagyon vonzónak találtam és tetszett, nem tudtam nem nézni ha megláttam őt a buszon és volt rá példa,hogy mellém ült le. 2 és félórán keresztül nézhettem őt persze nem feltűnően. Az illata is finom volt, amikor már talán harmadjára is mellettem foglalt helyet akkor köszönt is nekem és csodálatos volt a hangja is. A keze, szája, minden mozdulata és talán azért is tartottam vonzónak, mert mindig olvasott - Anatómiát amúgy. Szexi volt olvasás közben. De ő biztos,hogy nem érezte,hogy nagyon bejön nekem és nem vette észre,hogy rajta felejtettem a tekintetemet. Aztán egyszercsak fél év után pontosabban decemberben már nem azzal a busszal utazott amivel akkor én szoktam haza menni.
19/L
2. válaszoló!
Hát ő bizonyára gondolhatta, hogy nem teljesen közömbös, ha még köszönt is ismeretlenül :)
2#-es vagyok.
Nem gondolnám,inkább csak udvarias akart lenni.
8as egyébként tényleg igazad van.
Nehezen engedem el magam, ha el is döntöm, hogy na most jeleket fogok küldeni, akkor amint meglátom egyből elillan a bátorságom.
Egyszer volt egy kisebb össze jövetel, ott a kelleténél bevallom többet ittam és kicsit messzebb ült, de velem szemben akkor a széken kicsit jobban terpesztettem, szoknyában.
Nagyon nézett, de így vissza gondolva lehet, hogy inkább idétlen dolog volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!