Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki látta a Lolita c. filmet? Hogy engedhettek ki ilyen betegséget és miért nem tiltották be?
Figyelt kérdés
2017. júl. 16. 00:18
11/21 anonim válasza:
Azért mert a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...
12/21 anonim válasza:
Olvastam a könyvet és láttama filmet. Gyönyörû.
13/21 A kérdező kommentje:
Ha valaki nem érzi magát kínosan a film közben és azonosulni tud valamelyik szereplővel, annak fel kell keresnie egy orvost.
2017. júl. 16. 11:36
14/21 anonim válasza:
Szerintem ennek pont az a lényege, hogy nyomasszon és kilökjön kicsit a rózsaszín, komfortos világnézetből. A rekviem egy álomért c. filmet sem azért szeretjük, mert röhögni lehet rajta és könnyed kikapcsolódást nyújt.:D Ha neked nem való, akkor ne nézzed, de nehogy már kapásból be is kelljen tiltani.
15/21 anonim válasza:
Nem tudom én el tudom képzelni miről szól úgy is, hogy nem láttam. És az nem csúnya dolog. De nem akarok képzelegni.
16/21 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Látom, jól megragadtad a történet lényegét... Gondolom nem a műelemzés volt az erősséged gimiben! Amúgy a sztori mondanivalója az, hogy pont nem a lány az áldozat, hanem a férfi minden látszat ellenére.
18/21 A kérdező kommentje:
Viccesek vagytok. :DDD
2017. júl. 16. 12:30
19/21 anonim válasza:
Vladimir Nabokov műve a posztmodern irodalom egyik legkiemelkedőbb, legellentmondásosabb és (talán pont emiatt is) egy igen fontos alapműve. Stanley Kubrick '62-es adaptációja szintén filmtörténeti alapvetés. A '97-es feldolgozás Jeremy Irons-szal az év egyik legtöbbet és legkritikusabban tárgyalt filmje volt. Pokolian erős és nehéz mozi. Fel kell nőni hozzá, hogy helyén tudd kezelni.
20/21 anonim válasza:
"Ha valaki nem érzi magát kínosan a film közben és azonosulni tud valamelyik szereplővel, annak fel kell keresnie egy orvost."
Ez egy film.... vannak sokkal, de sokkal durvább filmek is, igaz nem ebben a témában. Azokat is megnézték emberek, lehet még képesek is voltak a helyzetbe beleélni magukat, vagy épp csak elviselni a látványt, és hopp mégse lettek dühöngő örültek.
Egy film pont akkor jó, ha készteti az embert, hogy mélyedjen el benn, vagy épp gondolja magát egy adott szereplő helyzetébe, mert akkor tudja igazán hatásosan átadni a mondandóját, esetleg az ember az adott témán elkezd kicsit gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!