Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van aki látta a Lolita c....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki látta a Lolita c. filmet? Hogy engedhettek ki ilyen betegséget és miért nem tiltották be?

Figyelt kérdés
2017. júl. 16. 00:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%

Nem láttam, de a traillerét meg néztem. Az apuka és lánya egymásba szeretnek?

Igen kcisit undorító, de mért de dolgozhatná fel ezt egy film?

2017. júl. 16. 00:31
 2/21 A kérdező kommentje:
Igaz hogy csak a nevelőapja, de azért megy hozzá az anyjához hogy a 11-12 éves lányával legyen. Igaz hogy az anyja az elején meghal, de utána elviszi valami hotelszobába, meg járják az országot miközben kurogatja, a végén meg elszökik egy másik fszihoz, majd három év után mikor egy harmadikhoz hozzámegy és felcsinálja, megkeresi a mostoha apja, kideríti ki szöktette el és megöli. És a filmhez kapcsolódó hozzászólásokban azt olvasom hogy milyen szép történet, 15 éves kor körüli lányoktól.
2017. júl. 16. 00:36
 3/21 anonim ***** válasza:
83%

Volt belőle több verzió.

És mindnek az alapja a könyv.

2017. júl. 16. 00:38
 4/21 anonim ***** válasza:
96%
Én örülök, hogy az irodalom foglalkozik hasonló témákkal is, mert függetlenül attól, hogy mi, kívülállók mennyire gondoljuk betegnek vagy károsnak, létezik a jelenség. Tény, hogy nem mindenki gyomra képes bevenni, de aki fogékony a szokatlanra, szeret mélyre ásni az emberi elme legsötétebb bugyraiban, illetve képes meglátni a művészi értéket abban, ami egyszerre szép és bizarr/felkavaró, az igenis élvezhet egy ilyen olvasmányt vagy filmet. A te logikád mentén amúgy be lehetne tiltva legalább a fele mindannak, amit "magyar nyelv és irodalom" címszó alatt tanítanak általános- és középiskolásoknak, nem értem, miért pont a Lolitán akadtál ki, mikor az még csak nem is kötelező olvasmány, ellentétben pl. az Édes Annával.
2017. júl. 16. 01:00
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a film így kiakasztott akkor a Csinos kislány / Pretty baby címűt messze kerüld el. Az is valós alapokon nyugszik, csak ugye az emberek úgy vannak vele amiről nem tudnak az nem is létezik, aztán egy hasonló film meg épp rádöbbenti őket, hogy nem csak az van amit maguk körül látnak.
2017. júl. 16. 03:29
 6/21 anonim ***** válasza:
25%
Lányok,ki keresi apucit?;)
2017. júl. 16. 07:59
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Én a könyvet olvastam, de nem tetszett.
2017. júl. 16. 08:02
 8/21 anonim ***** válasza:
93%

Es az iszlám vallást miert nem tiltják be, mikor abban a profetajuk elete a mérvadó es követendő, többek között a gyerekhazassag intézményével? (Mohammed felesége konkrétan 9 eves volt)(es igen, dugta.)

Annyi szenny van a világban, Te... jobb ha elkoltozunk egy hegyi kunyhoba. (De komolyan.)

2017. júl. 16. 09:27
 9/21 anonim ***** válasza:
34%
Betegség ide meg oda, ugy látom nagy izgalommal es érdeklődéssel csak végignézted:D
2017. júl. 16. 09:40
 10/21 anonim ***** válasza:
47%
Még nem láttam. De lehet nem is lenne jó egyedül. Majd egy pici, törékeny lánnyal.
2017. júl. 16. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!