Hol rendelhetnék lolita ruhákat?
Figyelt kérdés
Nem ismer valaki olyan (lehetőleg Európai) webshopot, ahol lolita stílusú ruhákat tudnék rendelni? Én találtam párat, de mindegyikről nagyon rossz vélemények érkeztek.
( lolitadressesshop.com , my-lolita-dress.com ezeket néztem pl.) ha valaki ismeri ezeket és rednelt már onnan, vagy hallott véleményt róla (bár eléggé kicsi a valószínüsége) az kérlek írja le! köszi!
2017. ápr. 14. 14:50
1/2 anonim válasza:
internetről én nem rendelnék lolita ruhát, nagyon be tudják csapni a kezdő lolikat a mű csipkével, gagyi anyagokkal. Én azt javaslom, csináltasd meg egy ügyes varrónővel, vagy valakivel, aki ilyen körökben mozog. pl. egy cosplayessel. Elyon Cosplay-t nagyon tudom ajánlani, szép munkákat készít, ráadásul régebben ő is lolita volt, szóval van tapasztalata ilyen téren (is).
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. máj. 7. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!