Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez jó sztori?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó sztori?

Figyelt kérdés

Elképzeltem hogy van egy fiú.Megbeszélünk egy találkozót.Majd felmegyünk a lakására ahol csak egyedül leszünk.Bemegyünk a szobájába.Megkérem hogy vegyen fel egy kék inget és egy fekete farmert (tehát ünneplőbe legyen) majd leültetem az ágyra.Beleülök az ölébe de úgy hogy szembe legyek vele, majd hátra döntöm a testét hogy lefeküdjön...

Én fölé hajolok és megcsókolom.

Majd lassan kigombolom az ingjét.Ahogy kigomboltam az ingjét a nyakától lefelé elkezdem lehúzni a kezem amolyan simogatást végzek.Aztán ahogy egyre csak megyek lejebb és a farkához érek.Lehúzom a farkánál a kezem... Aztán elkezdem finoman markolászni, simogatni a farkát... Közben puszilgatom a hasát és megcsókolom.Ahogy simogatom a farkát érzem hogy feláll a farka.Érzem ahogy felizgul... Aztán nyakától lefelé megint elkezdem simogatni egyre lejeb és lejebb... Aztán ahogy simogatom egyre lejebb beleakad a kezem a farkába mert megnőtt.

Aztán lassan kigombolom a nadrágot, lehúzom lassan a sliccet majd lassan és izgatóan lehúzom a nadrágot.Látom ahogy áll a farok.De én csak mégjobban szeretném izgatni így lassan és izgatóan leveszem a pólóm.A melltartóm kicsatolja.A mellemet látja.Elkezdi simogatni... Közben elkezd mégjobban állni a farka... Én elkezdem verni a farkát először lassan hogy izgató legyen.A bőrt fel le, fel le, fel le húzom.Aztán kicsit rámarkolok a farokra hogy keményedjen.Addig markolom és kicsit szorítom meg meg nem érzem hogy teljesen kemény.Akkor jó ha teljesen felvan izgulva...

A nadrágomat kigombolja...

Lehúzza a sliccem...

Nagyon izgatóan leveszi a nadrágom...

A bugyimat is nagyon izgatóan leveszi...

A fenekemet elkezdi simogatni, markolászni és elkezd keményedni mégjobban a farka, már érzi hogy teljesen felvan izgulva...

A látványtól nem bírja sokáig...

Ezért elkezdem a nagy kemény farkát verni...

Fel le, fel le, fel le...

Egyre gyorsabban verem... Közben nyelvemmel elkezdem izgatni a fitymát...

Ahogy felhúzom a bőrt kicsi erőt is viszek bele hogy jól essen.Lehúzom a bőrt kicsit erősen hogy izgató legyen, de olyan jól esik neki hogy nyőgött egyett.

Elkezdem egyre gyorsabban és gyorsabban verni...

Közben a fitymáját beveszem a számba és elkezdem a nyelvemmel izgatni a lyukat... Miközben verem a farkát és szopom már nem bírja...

A nyelvemmel nagyon izgatom, de már nagyon nem bírja és érzem ahogy a számba élvez egy jó nagyot.Ő közben nyőg.

Szerintetek izgató sztori lett?

Kérem privátban írjátok le hogy rátok hogy hatott ez a szöveg és hogy számotokra izgató volt-e és ha igen mennyire, meg kort szeretnék még kérni...

2017. júl. 15. 15:21
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Sajnos a nyelvtani hibák miatt nem hatott rám sehogysem, nemhogy izgatólag inkább csak megborzongtam a melléknévfokozás jelének nem megfelelő használata...
2017. júl. 15. 15:24
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Az alapötlet jó, de a megfogalmazás lehetne, sokkal finomabb és izgatóbb is...
2017. júl. 15. 15:24
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Nekem nem tetszett, foleg nem a tartalma hanem a stílusa miatt. Rengeteg szoismetles es kizokkento fordulat van benne. Olvass sok szextortenetet, azokból merithetsz ihletet. ;)
2017. júl. 15. 15:25
 4/8 pptomi ***** válasza:
26%
Nem privátozok, de nekem felállítottad majdnem teljesen keményre, pedig nem vagyok nagy olvasói fantáziával megáldva. 39
2017. júl. 15. 15:27
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Én is írtam pár ilyet. Az elején én is hasonlóképp fogalmaztam,aztán igazán belejöttem. Szerintem folytasd és olvasgass még :)

Jó hobbi ez nekem

20L

2017. júl. 15. 16:00
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
Durván gagyi. Nem hatott a libidómra. 20L
2017. júl. 15. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ártana ezt még kicsit gyakorolni. Neten van kismillió történet, magyarul is... lehet kényelmesen olvasgatni, tanulni.
2017. júl. 16. 04:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Amúgy miért feltétel, hogy privibe irjuk le? Ha megmondod miért, akkor elárulom a korom. :D
2017. júl. 16. 04:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!