Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó sztori?
Elképzeltem hogy van egy fiú.Megbeszélünk egy találkozót.Majd felmegyünk a lakására ahol csak egyedül leszünk.Bemegyünk a szobájába.Megkérem hogy vegyen fel egy kék inget és egy fekete farmert (tehát ünneplőbe legyen) majd leültetem az ágyra.Beleülök az ölébe de úgy hogy szembe legyek vele, majd hátra döntöm a testét hogy lefeküdjön...
Én fölé hajolok és megcsókolom.
Majd lassan kigombolom az ingjét.Ahogy kigomboltam az ingjét a nyakától lefelé elkezdem lehúzni a kezem amolyan simogatást végzek.Aztán ahogy egyre csak megyek lejebb és a farkához érek.Lehúzom a farkánál a kezem... Aztán elkezdem finoman markolászni, simogatni a farkát... Közben puszilgatom a hasát és megcsókolom.Ahogy simogatom a farkát érzem hogy feláll a farka.Érzem ahogy felizgul... Aztán nyakától lefelé megint elkezdem simogatni egyre lejeb és lejebb... Aztán ahogy simogatom egyre lejebb beleakad a kezem a farkába mert megnőtt.
Aztán lassan kigombolom a nadrágot, lehúzom lassan a sliccet majd lassan és izgatóan lehúzom a nadrágot.Látom ahogy áll a farok.De én csak mégjobban szeretném izgatni így lassan és izgatóan leveszem a pólóm.A melltartóm kicsatolja.A mellemet látja.Elkezdi simogatni... Közben elkezd mégjobban állni a farka... Én elkezdem verni a farkát először lassan hogy izgató legyen.A bőrt fel le, fel le, fel le húzom.Aztán kicsit rámarkolok a farokra hogy keményedjen.Addig markolom és kicsit szorítom meg meg nem érzem hogy teljesen kemény.Akkor jó ha teljesen felvan izgulva...
A nadrágomat kigombolja...
Lehúzza a sliccem...
Nagyon izgatóan leveszi a nadrágom...
A bugyimat is nagyon izgatóan leveszi...
A fenekemet elkezdi simogatni, markolászni és elkezd keményedni mégjobban a farka, már érzi hogy teljesen felvan izgulva...
A látványtól nem bírja sokáig...
Ezért elkezdem a nagy kemény farkát verni...
Fel le, fel le, fel le...
Egyre gyorsabban verem... Közben nyelvemmel elkezdem izgatni a fitymát...
Ahogy felhúzom a bőrt kicsi erőt is viszek bele hogy jól essen.Lehúzom a bőrt kicsit erősen hogy izgató legyen, de olyan jól esik neki hogy nyőgött egyett.
Elkezdem egyre gyorsabban és gyorsabban verni...
Közben a fitymáját beveszem a számba és elkezdem a nyelvemmel izgatni a lyukat... Miközben verem a farkát és szopom már nem bírja...
A nyelvemmel nagyon izgatom, de már nagyon nem bírja és érzem ahogy a számba élvez egy jó nagyot.Ő közben nyőg.
Szerintetek izgató sztori lett?
Kérem privátban írjátok le hogy rátok hogy hatott ez a szöveg és hogy számotokra izgató volt-e és ha igen mennyire, meg kort szeretnék még kérni...
Én is írtam pár ilyet. Az elején én is hasonlóképp fogalmaztam,aztán igazán belejöttem. Szerintem folytasd és olvasgass még :)
Jó hobbi ez nekem
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!