Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párok vontatok már be az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok vontatok már be az életetekbe egy harmadik pasit? Véleményeket várok.

Figyelt kérdés
2017. júl. 15. 12:20
 1/9 anonim ***** válasza:
61%

Harmadik félre, vagy harmadik pasira gondolsz?

Tehát én+férj+szerető és még valaki?

:D

2017. júl. 15. 12:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem! De ha majd lesz barátom és biszex lesz akkor talán..egy férfi jöhet plusszba. Rendszert azért nem csinálnék belőle, de ilyen esetben benne lennék.

19/L

2017. júl. 15. 15:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Uh, utolsó. :)

És h nem bisex a pasi, akkor is lehet együtt? :)

2017. júl. 15. 17:00
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

Azért lenne jó,ha biszex a barátom, mert ha bevonunk egy (biszex) férfit akkor az neki is és nekem is izgató lehet. Mivel szerintem nagyon szexi 2 férfi együtt. Szóval mindenkinek jó lenne, mert mindkét férfi akivel àgyban lennék mindkét nem iránt érdeklődik és szerintem ilyen esetben egy biszex férfi hamarabb bólintana,hogy jöhet plussz férfi.

De ha hetero lenne a barátom akkor ilyen eszembe se jutna. Nekem ez nem elvárás, csak egy h#lye fantázia. De nem igazán érdekel amúgy a dolog. Két okból nem működne ez egy hetero férfival. Kapásból az az első,hogy szerintem egy komoly jól működő párkapcsolatban nem örülne ennek a màsik, valamint gusztustalannak tartaná,hogy egy férfi egyáltalán hozzà érjen vagy ilyesmi. Én sem szexelnék SOHA nővel.

Szóval ez csak fantázia marad.

19/L

2017. júl. 15. 17:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi vontunk be. A véleményem (tapasztalatom):

- Nagyon nehéz srácot találni, hiába jelentkeznek (itt is) ezren, egyszerűen nem ütik meg a mércét. Még olyan is van, hogy egy hét beszélgetés után derül ki, hogy sült paraszt, és kukázni kell.

- A normálisak meg gyávák eljönni... hazudoznak össze vissza, hogy balesete volt stb...

- Aki normális meg el is jön, az már klassz élmény.

2018. jan. 28. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi is vontunk be plusz férfit, de mindkét esetben hosszabb ismeretség után.
2018. máj. 9. 22:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak lányt
2018. nov. 17. 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:
nem.
2018. nov. 17. 22:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem a heteroszexuális témához kellet volna
2019. jan. 4. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!