Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnommel olyasmin agyalunk hogy bevennenk egy harmadik szemelyt az agyba esetleg valakinek valami tanacsa vagy ilyesmi mivel elso alkalom lesz mindkettonknek 23F 19L?
A legfontosabb, hogy készítsétek fel egymást a várható történésekre: látni fogjátok a párotokat mással élvezni, mással szeretkezni. Ha féltékeny alaptermészetű a párod, akkor a hármas (többes) felejtős!
Nagyon válasszátok meg, hogy kit (kiket) engedtek az ágyatokba, a rossz választás mély nyomokat hagyhat!
Úgy korrekt, ha egyszer az egyik fajta, máskor a másik fajta hármast is megteszitek.
Olyat válasszatok, aki nem csak nektek tetszik, de a párotok is elfogadja (pl.: ha te vagy a lány, akkor a kedvesed ne iszonyodjon a másik pasihoz hozzáérni, mert ez elkerülhetetlen!)
A harmadikkal kizárólag csak akkor találkozzatok, ha ott van a párotok is! Ha úgy fekszel le, akkor nem megcsalás, ha a háta mögött sunnyogva, az szemét megcsalás!
Ha mindenki garantáltan betartja a játékszabályokat, akkor nincs szuperebb dolog a többes szexnél!
Sok örömet nektek!
1-es vagyok. Akkor az "bátor" dolog a részedről :) Én nem tudtam volna soha úgy 2 vs 1-ezni, hogy a nő az aktuális barátnőm lett volna. Így bár rengeteg ilyen élményben volt részem , arról az oldalról nem tudnám megmondani milyen lehet, ha egy másik férfi velem együtt kényeztetné a barátnőm.
Viszont, ha így belemész, hagyd kibontakozni a srácot is és előtte azért nem árt pár találkozó, hogy megismerjétek. Én is olyanokhoz csatlakozom, akiket már régebb óta ismerek és működik a dolog. Ha meg volt a pár találkozó, akkor neki lehet ugorni az érdemi résznek. Adja magát minden onnan már a lényeg, hogy a barátnőd megkapjon mindent. Gondolom, akkor anál is megy nálatok és akkor lehet "tömni" egyszerre mindenhol :)
4-es vok. Mivel te vagy a lány, és két pasival leszel, nagyon figyelj arra, hogy egyformán foglalkozz mindkettővel: ne foglalkozz többet az új pasival, mert az bántaná a kedvesedet. De ne is hanyagold el, mert akkor meg minek az egész?...:)
Egyenlő és azonos mértékkel mérj: pl.: ha a kedvesed a szádba élvezhet, a "bedolgozó" külsősnek is meg kell tenned...
Talán így fárasztóbb a játék, de nagyon nagy élményben lehet részed!
7
"Mivel te vagy a lány, ..."
Nem, a kérdésből kiderül, hogy nem ő a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!