Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baratnommel olyasmin agyalunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alex6708 kérdése:

Baratnommel olyasmin agyalunk hogy bevennenk egy harmadik szemelyt az agyba esetleg valakinek valami tanacsa vagy ilyesmi mivel elso alkalom lesz mindkettonknek 23F 19L?

Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 17:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

7 vok: bocsika, ezt benéztem...

A többi stimmel:)

2017. máj. 21. 18:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Jelentkezem
2017. máj. 21. 18:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem óriási kockázat.

A hagyományos 1:1 felállást már unjátok?

2017. máj. 21. 18:54
 14/15 anonim ***** válasza:

A többes szexet csak egy erős kapcsolat bírja ki!

A felszínes kapcsolatok már a gondolat felvetésével is kockáztatnak!

2017. máj. 21. 21:34
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Sok sok sok (és még több) kommunikáció, megállás nélkül, fantázia átbeszélés, határok lefektetése és a többi. Sokan máshogy képzelik el és ami fantázia terén jó, az az életben lehet nem jó. Ehhez sokat segít ha hármas videókat is néztek és áttárgyaltok. Csak akkor menjetek bele ha mind a ketten 100% biztosak vagytok benne és egy húron pendültök.

Őszintén én ezzel a fantáziával várnék egy fél évet, addig kibeszélni, és ha azután is tetszik, akkor ki lehet próbálni.

Elsőre mindenképpen azt javaslom, hogy csak nézelődjetek, a lábujjatokat mártsátok a vízbe mielőtt beleugrotok. Erre egy nagyon jó teszt egy Swinger klub látogatás, egy kezdő napon, ahol CSAK párok vannak. Nézzétek meg, milyen egy hangulat egy többes gabalyodásnál, nézzétek meg milyen, amikor pucér emberek flörtölnek veletek és mi minden történne. Az egy biztonságos zóna, mert semmit nem kell tenni, mégis valamennyire részesei vagytok. Láttam már néhány párt, akik sírva hagyták el a klubbot, mert valamelyik kiakadt, hogy neki ez már sok.

Ajánlom a TikTakkot, kezdőknek szuper hely, sokan is vannak, egészen fiatalok is és jó a környezet.

Amúgy is sokkal könnyebben összejön egy ilyen egy klubban mint a való életben, mert ott ténylegesen valós személyek jönnek el, interneten meg sok az unatkozó és kiéhezett pasi. Ha meg nem akartok mások előtt, akkor max telefonszámot cseréltek és utána elmentek kávézni.

Ezzel vigyázni kell, mert nagyon könnyen rámehet a kapcsolat.

2017. máj. 22. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!