Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ha erényöv lenne rajtatok és a barátnőtöknél a kulcs, miket tennétek meg azért h levegye rólatok?
Nos én fél éve hordok ilyet: [link]
A férfiak úgy működnek, hogy kanosak lesznek már a látványtól is, de az érzés még jobban izgat, hogy hordjam az erényövet. Szex után a mindig van lehetőségem választani. Megkérdezi tőlem, hogy szeretném-e vissza venni, és megkapom a figyelmeztetést, hogy ha igennel válaszolok ő dönt mindenről, mikor veszi le, szóval mindenben az ővé vagyok és ez nagyon izgató. Tehát, nem dönthetek úgy hogy nem akarom többé hordani, csak ha legközelebb szexelünk. Minden szex után kapom a kérdést és szabadon válaszolok, de ha igent mondtam a következő szexig nem bújhatok ki alóla.
Erényöv hordató nőként azt tudom mondani hogy majdnem mindent el lehet érni erényövvel. Azonban azt gondolom ez egy nagyon bizalmi dolog. Nem szabad olyanra kényszeríteni a viselőjét ami nagyon átlépné a határait.
Szépen apránként azért ezeket a dolgokat is meg lehet velük etetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!