Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A terhesség, szülés miatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A terhesség, szülés miatt mennyi idő esik ki. a szexből?

Figyelt kérdés
Arra lennék.kiváncsi hogy a terhesség hányadik.honapjátol.nem szabad szexelni,és a szülés után is ha minden rendben akkor is üég vagy egy hónapig kb utánna sem szabad?

2017. júl. 13. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:

ha biztosra akarsz menni, akkor beszéld meg az orvossal, mert pl nálunk az asszony nagyon könnyen bevérzett mindentől, emiatt megtiltottak jó néhány szakaszban szexet.

De volt ismerősöm, akinél abszolút bármikor, mert nem befolyásolta kicsit sem.

2017. júl. 13. 09:43
 2/5 anonim ***** válasza:
En végig szexeltem a terhesség alatt (minden rendben volt, nem voltam veszélyeztetett) es szülés utan is mar 3-4 héttel ismét.
2017. júl. 13. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:
én is. előtte csak pár nap,utána 2 hét,de finoman
2017. júl. 13. 11:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is szinte végig a terhesség alatt volt szex, utána 6 hétig bolt a farkasszex, ültem a lyuk mellett és vonyítottam...de mindig érdemes a nőgyogyival + beszélni.
2017. júl. 13. 11:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Terhesseg alatt nagyon valtozo, ember es terhesseg fuggo is. Van akinek vegig tilos, mert veszelyeztett terhes. Van akinek meg vegig szabad. Utana altalaban 6 het a gyogyulasi ido, utana lehet, de sokszor ez elhuzodik honapokra, vagy akar egy evre is, mert a szoptatas alatt a hormonok miatt nincs normalis tagulas, nedvesedes, libido, ezert kedv sincs hozza, meg fajdalmas is. De nem mindenkinek.
2017. júl. 13. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!