Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kicsi a farkam?
Figyelt kérdés
A hossza 16 cm, de van aki azt mondja, hogy elég kicsi és ha 1-2 centivel nagyobb lenne, akkor lenne pont jó. Kicsit elbizonytalanodtam. Ti mit gondoltok? 19F2017. júl. 12. 23:37
11/22 anonim válasza:
A vastagság a lényeg nem a hossz. Az 5 cm pont ideális átmérőben. 19/L Privátra nem válaszolok
13/22 anonim válasza:
Vastagsága mekkora?
Egyébként nekem is 16 cm,de szerintem ez pont jó,se kicsi,se túl nagy.
De ki az aki azt mondta rá hogy kicsi? Ha a neten mondták,akkor a trollokkal nem kell foglalkozni?
14/22 anonim válasza:
A mondatom végére véletlen kérdőjelet írtam.
15/22 anonim válasza:
16cm az nem kicsi és még nőhet még simán 2-3cm lehet a javulás.Nagyon szeretem a jelquinget nekem ennyit növelt rajta hasonló méretnél eddig.
16/22 anonim válasza:
Le tudod tesztelni pumpával mennyit javulhatna hosszban mostani állapotában.
17/22 anonim válasza:
4-4,5cm az átlag vastagság. Ami alatta van pl 3,5cm az ropi vékonyság és jó kiröhögik az ilyen selejteket, mikor meglátják.. tapasztalat sajnos.
18/22 anonim válasza:
Tudom kishaver biztos rendes vagy vidd fel azt a 3,5-es farkat 4cm re 12 körbe megközelítheted,vannak jó kis gyakorlatok,van időd.Figyelj amíg nem próbálod ki..
19/22 anonim válasza:
Tudod kishaver már próbálkoztam ezekkel a kamu technikákkal semmit sem érnek, csak műtéti beavatkozással lehet növelni a vastagság, de az meg kockázatos, valamint a szervezetedet nem tudod átvágni..
20/22 anonim válasza:
Nem csaplak be körbe nekem ropi 12es volt körbe ha felállt jó ha 4cm vastag 22évesen most meg rossz napon 12,5 akár 13 is körbetekerve.Az már jobb nem? 44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!