Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert kell mindig veszekedni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert kell mindig veszekedni szex teren?

Figyelt kérdés

A baratnommel 5 honapja vagyunk egyutt. Eddig nagyon nyugodtan, nyiltan tudtunk beszelni mindeneol. Hetente kb 3 aktus van, mivel nem talalkozunk minden nap. En felhoztam a mai nap, hogy neki mennyire van szuksege, hogy erzi eleg ez most vagy tobbet szeretne, illetve tisztazzuk azt hogy mit szeret es hogy, legyen nyitott o is uj dolgokra. Erre osszevesztunk, mivel miert kell nekem ennyire errol beszelni, miert nem hagyuk hogy menjenek magatol a dolgik, mert a volt baratjaival nem beszelt rola. Hagyom hogy menjenek magatol a dolgok, sot abszolut nem eroltetek semmit, de en szeretek mindig mindent tisztazni hogy mi es hogy jo, nem csak szex teren. Lanyok? Tenyleg ennyire zavaro ez hogy szerettem volna tisztazni ?

22F / 24L

2017. júl. 11. 22:23
 1/8 Ramone ***** válasza:
58%
Összejöttèl egy drámakirálynővel... Fuss haver mert a fejedre nő és felemèszt
2017. júl. 11. 22:25
 2/8 anonim ***** válasza:
69%

Lány vagyok, nekem jól esne ha a barátom figyel az igényeimre.

A csajjal van a hiba.

2017. júl. 11. 22:29
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Úgy úgy, dráma királynő, meg fog emészteni, ha más téren is hisztit tud kerekíteni egy tök alap dologból akkor inkább most törd össze a szíved mint később. Munkatársam most házasodott össze, miss jégkirálynővel, a csaj komolyan olyan dolgokon tud kiakadni, hogy kiesik a szemem.
2017. júl. 11. 22:49
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
te gondolkodsz jol! igy kellene megbeszélni ezt is!
2017. júl. 11. 22:53
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Ebbol nem lesz tartos kapcsolat ha nem beszeltek a vagyaitokrol, megertenem ha 14 lenen de 24 evesen kicsit furanak tartom. Masodsorban en a helyedben megmondtam volna neki hogy akkor menjen vissza az exehez..
2017. júl. 11. 22:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Semmi mason nem vesztunk ossze. O elmondja egyszer az ovet es kesz. Lehet en elsore nem ertem meg, vagy szeretnenk meg rola beszelni, folytatni azt a beszelgetest. Ilyenkor mar azzal jon hogy analizaljuk a dolgot mar anyit beszelunk rola. A fent emlitett szex dolog is szerintem termeszetes hogy egy kapcsolatban nyiltan lehessen beszelni barmirol. Mive oda figyelek ra, es szeretnem tudni pontosan mi es hogy jo neki, nem hogy majd meglassuk... hogy alakul. :(
2017. júl. 11. 23:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én imádok a barátommal a szexrő beszélni. Hogy kinek milyen érzés, hogy mit próbálunk ki legközelebb, hogy amit múltkor kipróbáltunk, hogy tetszett, hogy milyen vágyaink vannak, akár olyan ami még nem megvalósítható, és mennyit szexelnénk ha nem lennének meg a korunkból adódó akadályok.

Nekem már ez is izgató.

19L

2017. aug. 1. 15:54
 8/8 A kérdező kommentje:
:) koszonom a valaszokat. Azota mar szakitott velem
2017. aug. 1. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!