Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kell mindig veszekedni szex teren?
A baratnommel 5 honapja vagyunk egyutt. Eddig nagyon nyugodtan, nyiltan tudtunk beszelni mindeneol. Hetente kb 3 aktus van, mivel nem talalkozunk minden nap. En felhoztam a mai nap, hogy neki mennyire van szuksege, hogy erzi eleg ez most vagy tobbet szeretne, illetve tisztazzuk azt hogy mit szeret es hogy, legyen nyitott o is uj dolgokra. Erre osszevesztunk, mivel miert kell nekem ennyire errol beszelni, miert nem hagyuk hogy menjenek magatol a dolgik, mert a volt baratjaival nem beszelt rola. Hagyom hogy menjenek magatol a dolgok, sot abszolut nem eroltetek semmit, de en szeretek mindig mindent tisztazni hogy mi es hogy jo, nem csak szex teren. Lanyok? Tenyleg ennyire zavaro ez hogy szerettem volna tisztazni ?
22F / 24L
Lány vagyok, nekem jól esne ha a barátom figyel az igényeimre.
A csajjal van a hiba.
Hát nem tudom, én imádok a barátommal a szexrő beszélni. Hogy kinek milyen érzés, hogy mit próbálunk ki legközelebb, hogy amit múltkor kipróbáltunk, hogy tetszett, hogy milyen vágyaink vannak, akár olyan ami még nem megvalósítható, és mennyit szexelnénk ha nem lennének meg a korunkból adódó akadályok.
Nekem már ez is izgató.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!