Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz csajok, miért féltek annyira a szextol?
Nagyon sok olyan kérdést láttam mostanában amiben szűz lányok kérdeznek minden féle random dolgot a szexről, gondoltam kérdezzem meg én is tőletek, hogy igazából mit érezték es mik a gátlások amik visszatartanak.
Főleg 20 ev feletti szűz lányokra gondolok.
Már csak azért is érdekel, mert nekem a szex mindig kihívó volt kis korom óta és sosem láttam benne semmi rémisztőt.
Ne támadjatok le, csak más nézőpontokra vagyok kíváncsi.
21/L
Én pasi vagyok (nem szűz), de van pár tippem lehetséges okokra:
- félelem az ismeretlentől, kevés magabiztosság
- önértékelési problémák
- gátlások és megfelelési kényszerek
- esetleg vallásosság
- szüzesség elvesztése és szexuális kapcsolat túlmisztifikálása vagy valami rossz dolognak tartva
- alkalmatlan partnerek
- totális tévedések, vagy tudatlanság szexualitás témakörben
- vannak, akik nehezen ismerkednek, vagy utána nehezebben lépnek át egy bizalmasabb, intimebb határt valakivel, mert félnek, vagy túl merevek, vagy azt hiszik, hogy túl erkölcsösek hozzá
- nincsenek képben magukkal, vagy az emberekkel
- stbstb
Én a tapasztalatlanságom miatt paráztam rá nagyon anno.
Nem akartam, hogy unalmasnak tűnjek a barátom számára és fadarabként feküdni. Előttem voltak barátnői, féltem, hogy össze fog hasonlítani velük és rájön, hogy milyen rossz is velem, mert tapasztalatlan vagyok, nincsenek még praktikáim etc.
Én személy szerint a teherbeeséstől félek. A gumiban nem bízom, a gyógyszer szedés pedig még nem megoldható. Tehát még várok, amíg anyagilag is tudjuk finanszirozni a havi gyógyszert.
Illetve a szüleim annyira féltenek, hogy szinte már rossz dolognak kezdem érezni a szexet, hogyha lefeküdnék a barátommal akkor "rossz dolgot tennék".
Én anno a fájdalomtól féltem
23 n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!