Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz csajok, miért féltek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz csajok, miért féltek annyira a szextol?

Figyelt kérdés

Nagyon sok olyan kérdést láttam mostanában amiben szűz lányok kérdeznek minden féle random dolgot a szexről, gondoltam kérdezzem meg én is tőletek, hogy igazából mit érezték es mik a gátlások amik visszatartanak.

Főleg 20 ev feletti szűz lányokra gondolok.

Már csak azért is érdekel, mert nekem a szex mindig kihívó volt kis korom óta és sosem láttam benne semmi rémisztőt.

Ne támadjatok le, csak más nézőpontokra vagyok kíváncsi.

21/L

2017. júl. 11. 19:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
31%
Én az std-től féltem. Amikor megtudtam, hogy a hpv ellen a gumi sem 100% azóta rosszul vagyok ha valakivel megismerkedem.
2017. júl. 11. 19:29
 2/22 anonim ***** válasza:
96%

Én pasi vagyok (nem szűz), de van pár tippem lehetséges okokra:

- félelem az ismeretlentől, kevés magabiztosság

- önértékelési problémák

- gátlások és megfelelési kényszerek

- esetleg vallásosság

- szüzesség elvesztése és szexuális kapcsolat túlmisztifikálása vagy valami rossz dolognak tartva

- alkalmatlan partnerek

- totális tévedések, vagy tudatlanság szexualitás témakörben

- vannak, akik nehezen ismerkednek, vagy utána nehezebben lépnek át egy bizalmasabb, intimebb határt valakivel, mert félnek, vagy túl merevek, vagy azt hiszik, hogy túl erkölcsösek hozzá

- nincsenek képben magukkal, vagy az emberekkel

- stbstb

2017. júl. 11. 19:35
 3/22 anonim ***** válasza:
De persze különféle sztereotípiák és egyebek is beletartoznak a fentiekbe, meg még sok-sok ok lehet.
2017. júl. 11. 19:37
 4/22 anonim ***** válasza:
Ahogy a fentiek közé lehet sorolni valamelyik ponthoz azt is, hogy nem merik megélni a vágyaikat, vagy egyenesen elfojtják. (ez is több fenti ponthoz is odaillik)
2017. júl. 11. 19:38
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Én a tapasztalatlanságom miatt paráztam rá nagyon anno.

Nem akartam, hogy unalmasnak tűnjek a barátom számára és fadarabként feküdni. Előttem voltak barátnői, féltem, hogy össze fog hasonlítani velük és rájön, hogy milyen rossz is velem, mert tapasztalatlan vagyok, nincsenek még praktikáim etc.

2017. júl. 11. 19:42
 6/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de inkább a lányok saját es személyes gondolataira vagyok kíváncsi.
2017. júl. 11. 19:43
 7/22 anonim ***** válasza:
53%

Én személy szerint a teherbeeséstől félek. A gumiban nem bízom, a gyógyszer szedés pedig még nem megoldható. Tehát még várok, amíg anyagilag is tudjuk finanszirozni a havi gyógyszert.

Illetve a szüleim annyira féltenek, hogy szinte már rossz dolognak kezdem érezni a szexet, hogyha lefeküdnék a barátommal akkor "rossz dolgot tennék".

2017. júl. 11. 19:46
 8/22 A kérdező kommentje:
Sosem ertettem az ilyen szülőket, ahelyett hogy megvegyek neked a gyógyszert inkabb elijesztenek a szextol..
2017. júl. 11. 19:49
 9/22 A kérdező kommentje:
Egyebkent irjatok kort is ha nem gond
2017. júl. 11. 19:50
 10/22 anonim ***** válasza:

Én anno a fájdalomtól féltem

23 n

2017. júl. 11. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!