Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz csajok, miért féltek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz csajok, miért féltek annyira a szextol?

Figyelt kérdés

Nagyon sok olyan kérdést láttam mostanában amiben szűz lányok kérdeznek minden féle random dolgot a szexről, gondoltam kérdezzem meg én is tőletek, hogy igazából mit érezték es mik a gátlások amik visszatartanak.

Főleg 20 ev feletti szűz lányokra gondolok.

Már csak azért is érdekel, mert nekem a szex mindig kihívó volt kis korom óta és sosem láttam benne semmi rémisztőt.

Ne támadjatok le, csak más nézőpontokra vagyok kíváncsi.

21/L

2017. júl. 11. 19:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem lehet általánosítani, de néha kicsit úgy érzem, hogy a szűz lányokat mindenki egy remegő kis virágszálnak tartja.

Szerintem a legtöbben egyáltalán nem félünk csak simán nem alakult úgy, hogy valakivel lefeküdjünk.

Például nekem személy szerint nem volt senkivel olyan a kapcsolatom, hogy lefeküdtem volna vele.

Nem, nem arra gondolok, hogy nem várt volna rám 3 évet előtte, vagy hogy nem vett azonnal feleségül.

Nem volt olyan a kémia.

2017. júl. 11. 20:26
 12/22 A kérdező kommentje:
Persze, teljesen ertheto
2017. júl. 11. 20:28
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Részemről szó sincs félelemről, egyszerűen tudom, hogy hányadán állok magammal és ennek értelmében tudom, hogy nem vagyok hajlandó megosztani magamat senkivel sem. Részemről ennek inkább érzelmi oka van, vagy inkább annak a hiánya, hogy nincs késztetésem arra, hogy ilyen intim kapcsolatba kerüljek valakivel.

24/L

2017. júl. 11. 20:35
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
én még szűz vagyok, és picit félek attól hogy milyen lesz a "teljesítményem", de persze ha megtalálnám a megfelelő illetőt, akkor nem tartana vissza semmi (18l)
2017. júl. 11. 20:36
 15/22 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszotokat csajok:)
2017. júl. 11. 20:49
 16/22 anonim ***** válasza:
91%
19 vagyok, jelenleg van egy barátom akivel szerintem meg fog történni. Nekem borzasztóan nagy félelmem a teherbe esés mert én úgy születtem meg, hogy anyámnak volt egy kavarás szerű "kapcsolata" és nem vigyáztak. Nem akarok 20 évesen (mint ő) teherbe esni és ilyen fiatalon gyereket nevelni.. Abortuszra meg örökbe adásra nem lenne szívem főleg hogy amúgy imádom a gyerekeket. Hiába van nagyon jó kapcsolatunk, ez a félelmem szerintem örökké velem marad valamennyire. A barátomban bízok, viszont ott lesz bennem a bizsergés, hogy mi van ha...? Életem végéig meg nem tarthatom vissza a vágyakat, a félelmeket le kell küzdeni.
2017. júl. 11. 21:04
 17/22 A kérdező kommentje:
Miert nem szedsz fogamzas hatlot? Abban sem bizol?
2017. júl. 11. 21:11
 18/22 anonim ***** válasza:
85%
Akarok majd, de talán attól még használnánk a gumit ugyanúgy. A barátom például a gumiban bízik inkább, a gyógyszerban meg egyáltalán nem :/ A volt barátnőjével egyszer gumi nélkül feküdt le és mesélte hogy az a stressz ami utána volt, hogy vajon teherbe esett-e vagy nem, sok volt, ezért ha csak nem gyerekcsinálás céljából szexel, mindig használ gumit. Végül is biztos ami biztos, ha én gyógyszert szedek, ő pedig ragaszkodik a gumihoz, az valamennyire megnyugtat. :D
2017. júl. 11. 21:49
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Habár még nem vagyok 20, csak 19, de azért válaszolok.

Én leginkább attól félek, hogy csak kihasználna valaki. Így is gyenge az önbecsülésem, így ettől teljesen összetörnék. :\

De remélem találok egy olyan párt majd magamnak, akiben meg tudok bízni. Bár sajnos a bizalom is nehezen megy nekem.

2017. júl. 11. 22:24
 20/22 anonim válasza:
Én személy szerint a fájdalomtól és a vérzéstől félek. Bár nem tudom mire számítsak, mivel pl ujjazás már volt, szóval csak nem fáj majd annyira. Ha véreznék attól félek, hogy a barátomnak elvenné a kedvét az egésztől, és nekem lenne kellemetlen...
2017. júl. 13. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!