Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz csajok, miért féltek annyira a szextol?
Nagyon sok olyan kérdést láttam mostanában amiben szűz lányok kérdeznek minden féle random dolgot a szexről, gondoltam kérdezzem meg én is tőletek, hogy igazából mit érezték es mik a gátlások amik visszatartanak.
Főleg 20 ev feletti szűz lányokra gondolok.
Már csak azért is érdekel, mert nekem a szex mindig kihívó volt kis korom óta és sosem láttam benne semmi rémisztőt.
Ne támadjatok le, csak más nézőpontokra vagyok kíváncsi.
21/L
Nyilván nem lehet általánosítani, de néha kicsit úgy érzem, hogy a szűz lányokat mindenki egy remegő kis virágszálnak tartja.
Szerintem a legtöbben egyáltalán nem félünk csak simán nem alakult úgy, hogy valakivel lefeküdjünk.
Például nekem személy szerint nem volt senkivel olyan a kapcsolatom, hogy lefeküdtem volna vele.
Nem, nem arra gondolok, hogy nem várt volna rám 3 évet előtte, vagy hogy nem vett azonnal feleségül.
Nem volt olyan a kémia.
Szia! Részemről szó sincs félelemről, egyszerűen tudom, hogy hányadán állok magammal és ennek értelmében tudom, hogy nem vagyok hajlandó megosztani magamat senkivel sem. Részemről ennek inkább érzelmi oka van, vagy inkább annak a hiánya, hogy nincs késztetésem arra, hogy ilyen intim kapcsolatba kerüljek valakivel.
24/L
Habár még nem vagyok 20, csak 19, de azért válaszolok.
Én leginkább attól félek, hogy csak kihasználna valaki. Így is gyenge az önbecsülésem, így ettől teljesen összetörnék. :\
De remélem találok egy olyan párt majd magamnak, akiben meg tudok bízni. Bár sajnos a bizalom is nehezen megy nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!