Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a probléma a barátnőmmel. Hogyan segítsek neki?
19 éves vagyok, 2 és fél éve járok a barátnőmmel. Másfél éve feküdtünk le először, mindkettőnknek az első volt, sajnos viszont nem mindig mennek a dolgok az ágyban.
A barátnőm nem tud elmenni szex közben. Valójában nem csak elmenni nem tud, nem is élvezi az egészet. Rákérdeztem, hogy írja le pontosan, mit érez közben, mire ezt válaszolta: "Azt érzem, hogy ki-be mozog a péniszed, de semmi mást." Csak petting során tud elmenni, hozzáteszem ezt is csak jó egy év után sikerült neki csiklóizgatással. Maszturbálni ritkán szokott, ha egy ideig nem tudunk találkozni, de hüvelyi úton magának sem tudta elérni soha.
Nincsenek lelki problémái, nem önbizalomhiányos - szép és okos lány, nem érte trauma sem. Nem aszexuális, biztos, hogy szeret. Akkor mégis mi lehet a probléma? Nagyon szeretném, ha ő is elmehetne szex közben, szeretném, ha tudná, milyen érzés. Így hosszú ideig sem tudunk szeretkezni, kb. 10 perc után elkezd kiszáradni, mert nem élvezi az egészet. Ez nekem rosszul esik, szeretnék neki mindent megadni.
Tud valaki bármilyen hasznos tanácsot adni?
19F és 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!