Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik jobban élvezik az anális szexet, másabb nekik jobb érzés mint a rendes?
Ne "megengedd" a pasiknak, csak akkor csináljátok, ha te is ugyanúgy vágysz rá.
Az én barátom azt mondta, hogy nem érez nagy különbséget, egy kicsit más, de ennyi. Igazából én jobban szeretem mint ő :D
A fertőzésveszély mindenképpen nagyobb, a tisztaságra oda kell figyelni (ennek olvass utána, hogyan), szexuális betegségeket ugyanúgy el lehet kapni, plusz terhes is lehetsz, ha a hüvelyedbe sperma kerül. És fontos az is, hogy valószinüleg nem a "durrbele" módszert kell alkalmazni, hanem akár több alkalomra is szükség lehet, amig ráéreztek.
én azért élvezem, mert teljesen más érzés. Nem mondom, hogy jobb, de más. És mivel nagyon ritka, emiatt kívánom ezt az érzést.
Veszélye az, hogy könnyen megsérthet és fájhat, ha nem készültek fel eléggé.
Nekem az összes partnerem közül csak 1-2 élvezte igazán az anális szexet, a többit nem nagyon érdekelte, néhány kifejezetten nem szerette, szóval a többség megvan a hagyományos szexszel.
Igazából ha már meg kell engedni, rég rossz. Akkor csináld, ha te is akarod, ne azért, mert a kedvében akarsz járni, közben meg végig semmi kedved hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!