Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális szex milyen érzés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szex milyen érzés?

Figyelt kérdés
Még nem találtam olyan lányt aki vevő lenne rá, de akinek van tapasztalata, Elmondaná milyen érzés? Női/Férfi szemszögből is. Kockázatos gumi nélkül? Feltétlenül el kapok valami fertőzést? 19/F

2016. dec. 6. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Férfi szemmel isteni
2016. dec. 6. 14:00
 2/5 Azismeretlen ***** válasza:
100%
Isteni, csak gumi!! Fertőzés veszély. 20/F
2016. dec. 6. 14:26
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
mi csak beöntés után csináljuk gumi nélkül, de amikor sikerült akkor isteni érzés és hatalmas orgazmust okoz nekem :D
2016. dec. 6. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
96%
Kb. Úgy képzeld el mintha állandóan szarnod kéne.. Egyébként a pasiknak aktív és passzív szerepben is jó! Passzív szerepben a prosztata miatt jó.. Aktív szerepben meg nyilván azért mert szűkebb a lyuk, jobban szorít!!! Természetesen van olyan lány aki tudja ezt élvezni.. Mert van... De a legtöbb lánynak ez nem kellemes dolog...
2016. dec. 6. 15:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom. :) Szoktak is neki örülni.

Sokaknak inkább fájdalmas, mint élvezhető. Szerintem csak megfelelő partner kell hozzá. :)

25/L

2016. dec. 6. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!