Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondjam el a barátnőmnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a barátnőmnek hogy nagyon szeretnék már vele lefeküdni?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt. Mind a ketten szüzek vagyunk. Már kérdeztem tőle de azt hiszi hogy csak azt akarom.

Nagyon szeretjük egymást de nekem már nagyon úgy érzem hogy több kellene. Már nem bírom egyszerűen és nem értem ha szeret miért nem akarja.

21/F 21/L

2017. júl. 11. 15:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28%
Hagyjuk már ezt a ,,nincs felkészülve"-vakert... Az a csaj, amelyik szeret, automatikusan mászik rád. Fogadjunk, ha egy hülye tahóval lenne, már 2 perc után odaadta volna magát neki... Dobd ezt a hadd ne mondjam, mit...
2017. júl. 11. 17:05
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem vallásos. Ez 100%

Én nagyon szeretem és nem akarom dobni . De ez kicsit fura már :/

2017. júl. 11. 17:13
 13/18 anonim ***** válasza:
12%
De az viszont 100%, hogy egy nyominak tart.
2017. júl. 11. 17:14
 14/18 anonim ***** válasza:

esetleg nincs Rajtad valami olyasmi ami visszatartja? :S

lehet h meg kéne beszélnetek....

2017. júl. 11. 17:16
 15/18 A kérdező kommentje:
Semmi ez 100%
2017. júl. 11. 17:49
 16/18 anonim ***** válasza:
8%
Nem tart alfahímnek, ennyi. A beképzelt parasztoknak kérdés nélkül odavetné magát - akár úgy is, mialatt együtt vagytok. Nyisd ki a szemedet!!!
2017. júl. 11. 17:53
 17/18 anonim ***** válasza:
23%

szerintem is aszex. nem kíván sem téged, sem a szexet úgy alapból. lehet, h szeret, de csak, mint embert.

az nem oké, h egy nő, ha szerelmes, ne akarja érezni a szerelmét.

gyanús az érzelem hiány, vagy alapból nem érdekli az egész szexualitás.

2017. júl. 11. 17:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát valóban 4 lehetőséget látok. Vagy nem vonzódik hozzád mint férfihoz vagy valamiért fél levetkőzni előtted ami a sötétséggel megoldható esetleg magától az aktustól fél vagy ami nálam volt egyfajta erkölcsi gát (bár ez csak a szexre volt érvényes mi minden mást csináltunk) túl korainak éreztem. Egyszerűen olcsónak éreztem volna magam ha idő előtt megtesszük. Logikai alapja nem volt az érzésnek :)

A nő gyűlölővel meg ne foglalkozz

Viszont muszáj lenne leülnötök és megbeszélni a dolgot. (Csak ne legyél nyers. Ne arra legyél kíváncsi mikor teszi szét a lábát hanem arra mi játszódik le benne.)

2017. júl. 11. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!