Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel?
Férfi vagyok, és a párom valahogy nem hagy "kiteljesedni" szex közben. Ismeri a kedvenc pozícióimat, de ő irányít.
Van némi összhang közöttünk, de ő a domináns fél. (Nem BDSM.) Így viszont sosem érzem úgy, hogy igazán tudnám élvezni. Nem a pózokkal, vagy az időtartammal van baj, hanem a menetével. (Pl: számomra fontos az egész test simogatása, de ő csak a puncijához és a melleihez enged közel.)
Magyarul: eddig a legtöbb együttlétünkkor ő elélvezett, én eddig csak egyszer. Akkoris úgy, hogy kivertem a testére.
Nem lehet hogy túlságosan rá van/volt állva a maszturbációra? (későn elvesztett szüzesség/ régen volt már partnere stb.)
Esetleg beszélni vele az intimitásról megáról? Segíthet egy két hátmasszás/közös fürdő/ alkalmak amikor ruhában vagy anélkül csak simogatjátok egymást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!