Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is sokkal jobb érzés a szex a lányoknak?
2 hete élünk nemi életet a barátnőmmel, de én úgy látom h a lányoknak sokkal jobb érzés lehet. Pl az orgazmusuk is sokkal hosszabb ideig tart, és sokkal intenzívebb érzés lehet neki, mint nekünk fiúknak az a 3-4 mp amíg elélvezünk. Szerintetek is jobb lenne lánynak lenni ebből a szempontból?:D
Jó az igaz, hogy minden hónapban szenvednek szegények egy pár napot a menstruációjuk miatt.
Köszi előre is a véleményetek!:)
18f
Ez nem kérdés,egyértelmű,csak azt nem értem miért.
Plusz miért nem használják ki,már itt sem találok hozzám hasonló szexmániás lányokat.
Ez igaz, minden lány úgy csinálja mintha nem vágyna a szexre. Pedig nekik még jobb:P
Én speciel a sorozat- orgazmust " irigylem" tőlük...ja és azt, hogy félig felizgulva is tudnak szeretkezni, mi férfiak nem igazán;-)...
A férfiaknál viszont sokkal ritkább az, hogy nem tudnak elélvezni.
2 adalék info a témához:
1. - a férfi mindig elsül, ez igaz, de az nem jelent mindig igazi orgazmust. van, hogy csak szimplán elsül, de az élvezeti értéke majdnem nulla. Máskor meg bődületes egetrengető.
2. - az állítás azonban igaz, a nők biztos jobban tudnak élvezni, HA tudnak! Csikló, hüvely, egyebek. Ráadásul, férfiként bekönyeztél már orgazmustól? Arc teljes kipirulása, hánykolódás, örömkönnyek? Naugye. A nőknek jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!