Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Télleg van olyan higy le fekszik az ember a tesójával?
Figyelt kérdés
Tehát van aki télleg szexelt már nővérrel/húgival..es hogy történt a dolog ird le kérlek2017. júl. 9. 07:46
1/9 anonim válasza:
Aki lefekszik a tesójával annak valami baj van az agyával.
2/9 anonim válasza:
"es hogy történt a dolog ird le kérlek" looks like we got a pervert.
3/9 anonim válasza:
Édestestvérrel azért elég beteg. Én a mostohanővéremet dugnám. :D 18f
4/9 anonim válasza:
Hetero fiú vagyok. Sajnos csak öcsém van. Mindig izgatott a dolog. De az egyik haverom gyakorlatilag a nővérével jár. Édestestvérek. De amennyit ő elmond nekem nagyon jó a szexuális élete.
5/9 anonim válasza:
Én fiú vagyok és nekem nincsen lány testvérem ha pedig lenne akkor a barátnőit dugnám, biztos nem a saját véremet! Egyébként nagyon igaztó a dolog de ez inkább maradjon meg fantáziának, mert úgye ő is csak nő volna amiért párszor azért kiverném rá.
7/9 anonim válasza:
A belterjesedé bizonyos kulturákban normálisnak számit sajnos. Ezért van annyi fogyatékos ember, mert a vérfertözésböl az lesz.
Eleve undorito és beteges, ha vki erre izgzul. Ott komoly gondok vannak és pszichiátrián a helye az ilyeneknek.
8/9 anonim válasza:
Régen, tini korunk elején egyszer volt egy kis petting hugommal. Más nem történt és az is csak egyszer, kíváncsiságból.
9/9 anonim válasza:
Általánosban volt egy osztálytársam, aki ezzel dicsekedett. Fene tudja, igaz volt-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!