Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ember, aki minden nap szexel azaz soha nem hagy ki 1 napot se, vagy ha kihagy az is 1 honapba 1-szer, de az is csak azért, mert fáradt nagyon aznap?
Gyerek előtt így volt. Vagy extrém fáradtság miatt hagytunk ki vagy ha el kapott minkett egy hányásos hígfosásos vírus. Most jó ha havi 2x van. Több lenne az igény de ha nem akkor nem
23 N
A barátnőm 27 én 26 vagyok, három éve vagyunk együtt, és eddig kb összesen 10-15 nap volt amikor nem szexeltünk de abból 7 azért, mert akkor még a kapcsolatunk elején voltunk, és nekem már előtte volt egy túrám leszervezve haverommal, jeggyel szállással Szlovéniába rafting, hegymászás stb :D
Igaz hozzátartozik a valósághoz, hogy nem végzek fizikai munkát, sosem esek haza hullafáradtan.. és ő sem. Ha nem így lenne akkor biztos lenne olyan hétköznap mikor kihagynánk a tutit. Hétvégente pedig van, hogy 2-3 akár 4 menetet is lenyomunk, mikor melyikőnk mennyire kívánós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!