Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok ember jár így az anál miatt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok ember jár így az anál miatt?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm szerette az anál szexet. Azonban a napokban megosztotta velem,hogy kellemetlen betegsége lett ettől amin az orvos sem tud segíteni. Nem zár jól a záróizma. Túl sokat csinálta és ez lett a vége. Van más is aki így járt?
2017. ápr. 22. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem nem túl sokat, hanem túl durván. Valszeg feltolt magának egy vázát.
2017. ápr. 22. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
14%
Ez ilyen urban legend. Ezt csak az terjeszti, akinek nem tetszik, vagy nem tudja csinálni és irigy. Szóval, ha nagyobbakat sz.rok, akkor is tönkremegy? Hagyjuk már :D
2017. ápr. 22. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

A belső záróizomról van szó.

Második, nincsenek anatómiai ismereteid? A belső záróizmot az idegrendszer szabályozza székelési ingerkor. Neked nincs "beleszólásod". Te csak a külső izomgyűrűt tudod szabályozni. Ezt el lehet engedni behatoláskor. A belsőt már nem. Azt lehet tönkretenni anális szexszel. Ez nem urban legend, hanem élettani jelenség. Sokan járnak így, de nem divat reklámozni, hogy az ember össze*zarja magát. Legalábbis óvodás korod után már nem.

2017. ápr. 22. 15:05
 4/7 anonim ***** válasza:
49%

Viszont mi az, hogy nem megfelelő/durva anális szex? Mert ugye az valóban tehet károkat.

Eleve ha érzem, hogy fáj, az már durva, nem? De ami először fáj, később kéjessé alakul, tehát máris nem durva.

Nem is tudom.

Örök kérdés marad szerintem.

2017. ápr. 22. 15:58
 5/7 anonim ***** válasza:
43%

3-as a sok relatív.

Ha olyan veszélyes lenne akkor a passzív melegek mind pelenkát hordanának 20-as évekig végére.

2017. ápr. 22. 16:29
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

Hát egy nőismerősöm rendszeresen lézetsebészhez jár mert állandóan szétreped az análtól...

Nem tudom mit ,hogy csinálnak-csak sztorizik róla....

2017. ápr. 22. 17:32
 7/7 anonim ***** válasza:
55%
istenem mekkora kamukérdés, szánalmas.
2017. ápr. 23. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!