Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van olyan mell ami nagy és kemény? Vagy ez csak szilikonos lehet? Pl.70/D ilyen nem?
Figyelt kérdés
Keménység alatt nem kőkeménységet értek természetesen2017. júl. 8. 07:29
11/23 anonim válasza:
Kedves utolsoelotti: a 70-75-85-stb. a cici alatti kormeret. Teljesen fuggetlen a cici nagysagatol. A betu a cici merete - A: icipici, B: kicsi, C: kozepes, es igy tovabb.
12/23 anonim válasza:
Annyiban függ össze, hogy egy ugyanakkora kosár, szélesebb háton, valóban nagyobb mellet jelöl. Egy 70-es háton pl. tényleg nem görögdinnye méretű, mondjuk még egy D+ kosaras mell sem. Ellenben egy 85 felettin...
13/23 anonim válasza:
Ami nagy és természetes, az lógós és puha, már csak fizikailag is, hiszen nincs a mellben izom szövet, igy nincs, ami tartsa a nagy melleket. Ellenben még fiatalkorban a sok kollagénrost miatt lehet feszesebb, de 30 felett a kollagéntermelés leáll, elkezdenek puhulni és ereszkedni.
14/23 A kérdező kommentje:
Szerintem vannak nagy természetes alma mellek amik fiatalon jól "állnak"
2017. aug. 21. 08:44
15/23 anonim válasza:
Elnézést, de a betű az alapján változik, hogy mennyi a különbség a mellcsúcs körmérete és a mell alatti körméret között. Ergo ez egy viszonyszám, tehát hülyén fogalmazva "mennyire ugrik ki a mellkasodból a melled".
Amúgy szerintem nagyjából 80 (nem korra értem xd) alatt lehetséges. Felette már nem látom valószínűnek.
16/23 anonim válasza:
Nekem 70/C, nem volt műtétem és kemény.
17/23 anonim válasza:
Szerintem kor illetve éretség függő,.
Tinédzser csajok nö ő cicije kemény. Aztán kezd ernyedni 30körül.
18/23 anonim válasza:
Ami nagyon, értem ezalatt hogy D kosár és felette abból sztem nincs olyan ami eredeti és kemény lenne.
19/23 anonim válasza:
Miért baj az ha ereszkedik? Mindenre hat a tömegvonzás. Javasolnám minden hölgynek, hogy ne végeztessen beavatkozást a mellein. Egyrészt egy disznótorral egyenértékű a beavatkozás. Másrészt lehet 20 év múlva fejti ki "jótékony" hatását az implantátum, rák formájában... A természetes a legesztétikusabb, mérettől, alaktól függetlenül.
20/23 anonim válasza:
Vannak nagy és kemény cicik. 80G cicim van és elég kemények. Mikor meg nőttek akkor kb senki nem hitte el hogy nem szilikon olyan feszes rugalmas kemények voltak. Igaz fájt is akkoriba gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!